Cytuj:
Czesc Wszystkim
chcialem zapytac Cyryla,czy wogole taki facet jak ja mialby szanse dzis na prace w Twojej firmie?Dalbys mi szanse?Jak myslisz?
pierwsze sprawa: jestem pracownikiem najemnym i nie posiadam jako takiej firmy, ani większej, ani mniejszej. pracuję jak pozostali na rzecz swojego szefa, ale bezpieczeństwo jego firmy to bezpieczeństwo mojego miejsca pracy, oraz osób które mi podlegają.
druga sprawa: oczywiście miałbyś szanse, wszystko zależy od Ciebie. co i ile masz w głowie i jak bardzo chcesz. i to wszystko.
często porównuję pracę do sportu, bo to jest bardziej zrozumiałe dla młodych ludzi i na sporcie się znam. każdy chciałby grać jak Zidane, ale mało kto decyduje się na 2 - 3 treningi dziennie.
trzecia sprawa: może lepiej byłoby nie pytać się o warunki zatrunienia kierowców ze wschodu, bo jak ja się orientuję na Dolnym Śląsku jeszcze nie ma takowych, a może nabrać to takiej skali jak na zachodzie jeszcze przed wejściem do UE, gdzie było od metra kierowców z byłej Jugosławii, Turcji, Rosji, no i oczywiście Polaków.