Witam, otóz jakiś czas temu przyszedł e-mail z ofertą pracy na Niemcy gwatrantują 13000km miesięcznie, stawka 0.91 Euro centów na km i płatnośc 30 dni spedycja oczywiście niemiecka.Co o tym sądzicie miał już ktoś z taką eobotą styczność ?
no to zbyt mało informacji mamy żeby oceniać
na jakie auto ?
jakie trasy ?
bo znam już nie jedną niemiecką spedycje co utopiła polską firmę pozornie atrakcyjną ofertą!!
a skoro gwarantują 13tkm to domagaj sie żeby to zostało zapisane w umowie i w przypadku nie wywiązania się z ich strony dopłacają do tego limitu bez względu czy ten dystans został pokonany bo ja miałem tak ale do 10 tkm dokładali od siebie
Samochód: orange i grafitowy
Cytuj:
Witam, otóz jakiś czas temu przyszedł e-mail z ofertą pracy na Niemcy gwatrantują 13000km miesięcznie, stawka 0.91 Euro centów na km i płatnośc 30 dni spedycja oczywiście niemiecka.Co o tym sądzicie miał już ktoś z taką eobotą styczność ?
ta stawka to z mautem?
_________________ nie cytuję postów innych użytkowników
licząc po kursie 4,3 za euro ta stawka w przeliczeniu na złotówki daje 3,91 - brak jest innych informacji co by nie powiedzieć bardzo istotnych.
jak pisałem w innym poście po policzeniu wszystkich kilometrów na kraju wyszło mi 3,34 zł, więc nie wiem czy ta zachodnia stawka jest rewelacyjna.
Robota miała być na firanke. Więcej ifno już nie posiadam ponieważ poczta została wyczyszczona...A mam takie pytanie czy moglibyście mi poleciuć jakąś spedycję na zachód c która dobrze płaci ?Oczywiście firanka, i ze śląska
Wiedziałem że napiszesz , pomagam i chce sie dowiedziec. Może ma ktoś jakiejs dokładniejsze info na temt TRW Gliwice jak wyglądaja kursy na międzynarodówke ?
Cytuj:
Robota miała być na firanke. Więcej ifno już nie posiadam ponieważ poczta została wyczyszczona...A mam takie pytanie czy moglibyście mi poleciuć jakąś spedycję na zachód c która dobrze płaci ?Oczywiście firanka, i ze śląska
najlepsze stawki mają te spedycje od których nie mozna "po dobroci" wyegzekwować kasy za usługę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 29 gości