1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Witam.
Piter7 chodzi ci o Kilometry czy o konie mechaniczne ?? Jeśli chodzi o konie mechaniczne to nie narzekamy.
Hmm a tu takie parę zdjęć dla przypomnienia:)
Przebieg
Takie o pokrowce szef kupił na siedzenia:)
I takie wspólne:
_________________ ''A mi się marzy moi mili trackera życie, wielkie auto i szosa gładka"
Kategoria B 06.12.2010
Kategoria C 29.09.2011
Kategoria C+E 18.01.2012
Świadectwo Kwalifikacji 11.05.2012
Nic szczególne w aucie się nie dzieje to i nie ma wiele co komentować.
Pokrowce fajne się wydają oby były łatwe w utrzymaniu
Licznik coraz więcej pokazuje, ważne aby były to bezawaryjne km
Witam. Takie dla przypomnienia:) Samochód śmiga ale ostatniego czasu trochę czasu spędził na Serwisie. Wymienione zostały wtryski 4 i 6, a także była przeprowadzona Regulacja zaworów mieliśmy umyć auto w sobotę, no ale niestety auto zostało na serwisie. Teraz brakuje mi trochę czasu gdyż robię Prawko C+E. ok nic już więcej nie piszę. Wrzucam zdjęcia od takie dla przypomnienia.
i takie z dzisiaj.
Tatko uśmiechnięty
_________________ ''A mi się marzy moi mili trackera życie, wielkie auto i szosa gładka"
Kategoria B 06.12.2010
Kategoria C 29.09.2011
Kategoria C+E 18.01.2012
Redos Nowy Tomyśl. Auto pewnie odkupili puknięte i zrobili na gotowo. Brakuje dolnej chromowanej listwy nad chalogenami. Mieszkam niedaleko NT, mam kolegę ze szkoły co robi w Redosie i niejedno powypadkowe auto już "odratowali". Mimo wszystko 5star daje rade. Jedno z moich ulubionych. Pozazdrościć tylko.
_________________ Jadę, jadę,
drogą lecę.
Ja mam towar,
Oni becel...
GG: 13985591
Samochód: MAN TGX 18.440 XLX / Lancia Thesis
Man'owi dodaje uroku ten jego kolorek, i na pewno edycja 5star!
Nie wiem czemu ale jakoś ten trochę przyrdzewiały kontener.. sprawia że auto lepiej wygląda
Pozdro!
_________________ Jestem odpowiedzialny za to co powiedziałem, nie za to jak to zrozumiałeś.
Pozdrawiam Piotrek
Witam Pany. Co tam nowego w Manie. hmm nic ciekawego Man. Dzisiaj na ranem leci DO HH a później chyba poznań. km rosną jak na razie ma przejechane 816451( Stan Z niedzieli). Parę fotek.Sory za jakość ale ciemno już się robiło a nie posiadam statywu.
Przebieg:
Inne auta z firmy.
Kategoria B 06.12.2010
Kategoria C 29.09.2011
Kategoria C+E 18.01.2012
Witam. Dzięki Blink za Fotkę:) Nowości brak:) Auto ma przejechane 832 tys Byłem ostatnio tydzień z tatą w trasie i Zrobiliśmy Hamburg-Baranowo-Szczecin-Dębice-Szamotuły-Szczecin.
Tata jutro o 12. startuje do Dębicy.
Parę zdjęć z trasy:
Hamburg CTA:
Tankowanie:
Rozładunek Baranowo:
Rozładunek Dębice:
Pauza gdzieś pod Busko-zdrój:
Kategoria B 06.12.2010
Kategoria C 29.09.2011
Kategoria C+E 18.01.2012
Piękny ten 5 star ta edycja dla mnie jest prze piękna szkoda tylko że 390 KM ale nie ma co płakać wystarczy
Myślę, że jakieś halo na dachu i więcej nic nie potrzeba
Auto widziane o 18:30 na Orlenie w Rudnikach Zjechaliśmy chwilowo tam i po charakterystycznych dwóch odblaskach na trapie byłem pewny. Mogę rzec ,że pięknie wygląda.
Też śmigałem na Hamburgowo i Bremerhaven w firmie Karpiel z Małopolski (...) Wrażenia fajne robota OK co najważniejsze czysta praca M.A.N spoko na kontenerze krótki okres goniłem identycznym tylko ze 430-konnym dość przyjemnie się sprawował przy przebiegu ok. 700 tyś
ps. Co tam słychać na ,,szczórowni,, (zapytaj taty na pewno bedzie wiedział o co chodzi)
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 8 gości