Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Wystarczy przejrzeć tematy na forum o bardziej znanych firmach i odrazu widać, że w większości z nich pojawiają się nowe Actrosy.
A ja myślałem, że to przejaw rozwijania się firmy, zainteresowania nowym pojazdem z innowacyjnymi rozwiązaniami i inwestowanie w dobrą markę, korzystając z dodatkowych usług przyjaznych i przydatnych do prowadzenia interesu.
Co dla ciebie będzie "dobrą marką" dla innego nie. Więc takie określenie jest bardzo względne.
Możesz też rozwinąć co masz na myśli pisząc "przydatnych do prowadzenia interesu" ?
Skoro nagle zainteresowano się i zainwestowano w Mercedesa, to o czymś świadczy
Tak jak piszesz - moim zdaniem.
A pisząc przyjazne i przydatne [...], miałem na myśli wszystkie systemy takie jak: Mercedes-Benz Service24h (wraz z TeleDiagnozą), System telematyczny FleetBoard, Mercedes-Benz CharterWay, MercedesServiceCard, Mercedes-Benz TruckMobility, no i przede wszystkim szkolenia Mercedes-Benz DriverTrainings dzięki którym kierowcy mają możliwość podszlifowania ekonomicznej i bezpiecznej jazdy. Oczywiście to nic specjalnego, bo każdy producent oferuje podobne usługi - ale odpowiadam na zadane pytanie