"Linka" napisałem trochę upraszczając sprawę, generalnie chodziło o sterowanie mechaniczne.
Linkę mam w osobówce, a w Midlinerze to aż z ciekawości spojrzę jak będzie kabina w górze.
Cytuj:
W swoim poście miałem na myśli, że skoro kupuje się paliwo w szanującej się firmie za odpowiednie pieniądze to moje oczekiwania jeśli chodzi o jakość paliwa nie powinno skutkować moimi przygodami na drodze, nie wiem czy nie powinienem oczekiwać rekonpensaty za straty w postaci: spóźnienia się na rozładunek, kłopoty na drodze, mój zapał i kolegi aby dało się jechać dalej, nie wspomnę o tym, że zmarzłem i moje nerwy zostały mocno nadszarpnięte oraz dokupowania "uszlachetniaczy". Niedługo wyjdzie dlaczego ogrzewanie postojowe przestało działać jeśli to będzie wina jakości paliwa to moje roszczenia chyba będą uzasadnione?
Nie ty jeden
Rodzice byli w okolicach Zakopanego w tym tygodniu (najniższa temp. -32), podobno wszystkie samochody miały różne dolegliwości związane z takimi temperaturami. Były tam w pobliżu dwie stacje paliw: Orlen i Lukoil. Podobno na Orlenie kolejka, że samochody czekały na wjazd jeszcze na drodze, przed stacją. Na Lukoilu pustki. Jednak nie tankowali samochodu, także nie było im dane sprawdzić empirycznie jakość paliwa na tamtejszych stacjach.