Z tego co wyczytałem jesteś mechanikiem, średnio wyuczonym a więc skąd cl i smart. za cl'a trzeba wyłożyć ok 60k to nie wiem jak ty na to zarabiasz. Średnio mi się w to chce wierzyć więc dla pewności podaj 6 ostatnich cyferek vinu mercedesa i smarta.
Z tego co wyczytałem jesteś mechanikiem, średnio wyuczonym a więc skąd cl i smart. za cl'a trzeba wyłożyć ok 60k to nie wiem jak ty na to zarabiasz. Średnio mi się w to chce wierzyć więc dla pewności podaj 6 ostatnich cyferek vinu mercedesa i smarta.
BTW: Ten cl to nie brabus
Żona dobrze zarabia a ja dostaje dobre łapówki od kierowców dostałem jeszcze dobrą premie za skończenie Kraza
CL był robiony w Brabusie na indywidualne zamówienie.
Jedyny element brabusa to ten emblemat, i ta fotka silnika podpisana cl55, w podpisie cl600 ? Nalegam na vin chyba nic ci się nie stanie podając vin mercedesa lub smarta wrzucę na bęben w dasie i będzie wiadomo
Premia ciekawe powiem to swojemu szeryfowi bo zrobiłem w tym tyg pare grubych robót.
P.S kolor drewna na desce też jak w zwykłym mercedesie:)
dlatego chcę vin. W nim są zakodowane wszystkie informacje nawet o wyposażeniu dodatkowym zamówionym przez klienta, i wypraszam sobie mówienia do mnie chłopczyku. Nie lubię jak ktoś ze mnie mówiąc brutalnie ciągnie wała podejrzewam że reszta forum również.
Marka: Volkswagen Model: Polo (6N2) Rok produkcji: 2000 Silnik: 1.4 TDI AMF 75 KM Przebieg: ~180 000 Wyposażenie: Autoalarm, centralny zamek, wspomaganie kierownicy, ABS, cztery poduszki powietrzne, el. szyby, lusterka, fotele kubełkowe, automatyczna klimatyzacja, czujnik deszczu, oryginalne alufelgi Ronal Spa 15" (w tej chwili jeszcze na stalówkach z zimowymi laczkami).
To fakt, buta ma niezłego jak na taką moc i pojemność. No i małe spalanie, w granicach 4-6 l/100 km. Istnieje możliwość chip tuningu tego silnika na 90 KM, ale już jakoś sobie nie wyobrażam jakby to auto latało.
Użytkownicy przeglądający to forum: ciucma102 i 11 gości