koledzy nie róbcie zamieszania niech podniesie atrapę i z prawej strony ma plastikowy kanał którym ogrzewanie zasysa powietrze z kabiny i tam jest Duplikat naklejki znamionowej tam powinno pisać obstawiam Eberspacher D3LC lub Airtop2000. Jezeli nie odkręć dekelek pod nogami pasażera i zobacz na ogrzewaniu co pisze. Patrząc na programatory i zegary nic nie wywnioskujesz jeżeli na programatorze masz 3 kreseczki to jest Eberek a jak "W" to webasto
Co to Programatorów To obecnie występuje jako jeden czyli zegar wraz z regulacją temperatury
Pierwsze ogrzewania miały tylko włącznik "on" "of" i zmiana ustawień temperatury, później dochodziły zegary z możliwością zaprogramowania czesu kiedy ogrzewanie ma się nam włączyć i wyłączyć
U mnie są dwa zegarki gdyż na jednym mogę stawić sobie czas kiedy ma się włączyć i wyłączyć na 3 dni w tygodniu a drugi służy do regulacji temperatury dodam tylko że tym drugim mogę również włączyć ogrzewanie włączanie i wyłączanie obywa się po przez włączenie pstryczka na zegarze a nie jak w tym po lewej automatycznie po ustawieniu zaprogramowanego czasu
Cytuj:
Takie sterowniki zazwyczaj były montowane w pierwszych wersjach MAN'a F2000 z regulatorem nawiewów "suwakowym".
Akurat tu nie masz racji