Tak to jest jak się weźmie wszechwiedzącego kierowce który do tej pory jeździł tylko z ziemniakami. Duża część kierowców nie rozumie ze na zakrętach trzeba uważać, wnioskuję to z komentarzy na CB:/
GG: 0
Samochód: STAR
Witam
Czy mógłby ktoś polecić mi jakieś firmy które zajmują się zakładaniem wag na windach. Przeglądałem forum lecz dokładnych nazw nie znalazłem. Z góry dzięki. Pozdrawiam
Czy mógłby ktoś polecić mi jakieś firmy które zajmują się zakładaniem wag na windach. Przeglądałem forum lecz dokładnych nazw nie znalazłem. Z góry dzięki. Pozdrawiam
Cześć, szukamy samochodu to bydła, tym razem zestawu. Solówka na pewno, przyczepa może zależy co się trafi. Macie może coś na oku. Piszę, bo może ktoś ma taki samochód na sprzedaż. Nie chodzi mi o jakieś linki do stron, bo internet mam, jest tego dziesiątki, setki.
Może wy osobiście macie coś na sprzedaż
Ja szukam 6 metrowej zabudowy na mana 12.224 może być z waga ma to być buda do bydła najlepiej jak by miała wywietrzniki tylko u góry kontakt do mnie 790411761
Cześć, szukamy samochodu to bydła, tym razem zestawu. Solówka na pewno, przyczepa może zależy co się trafi. Macie może coś na oku. Piszę, bo może ktoś ma taki samochód na sprzedaż. Nie chodzi mi o jakieś linki do stron, bo internet mam, jest tego dziesiątki, setki.
Może wy osobiście macie coś na sprzedaż
Będę miał Mana TGA z zabudową KABA 6,5 metra. 2 poziomy, 2 osie, możliwość bydła i trzody u góry.
Przyznam się ,że posiadywałem w tym volvie na serwisie w Rzgowie. Bardzo przyjemne wnętrze ma i ogólnie zacnie wygląda. Stała też wtedy pomarańczowe od Was.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 6 gości