Strona 1 z 1 [ Posty: 8 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 31 mar 2012, 16:55

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

czyli w obydwu midlumkach (MORD TARNÓW ) bagnet poziomu oleju jest pod kabiną, tak?? są dwie midlumki jedna jest z cyfrowym wyswietlaczem(search.php?search_id=egosearch) druga zas z takim (http://www.google.pl/imgres?q=renault+m ... x=49&ty=39) prosze o pomoc

Post Wysłano: 31 mar 2012, 18:34
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 7644644
Samochód: Renault Premium DCi

W tej bez wyświetlacza to mówisz że olej sprawdzisz na desce a jak nie to na bagnecie czy na miarce jak kto woli.A sprawdzasz tak w renówkach ;) Przekręcasz kluczyk do tego momentu co ci się kontrolki zaświecają(ostatnia pozycja kluczyka przed odpalaniem) chyba wiesz ocb i lukasz na wskaźnik ciśnienia oleju i w tym momencie jak nie masz odpalonego auta to ta wskazówka pokazuje jaki jest stan oleju a jak odpalisz to pokazuje ciśnienie oleju.

Post Wysłano: 01 kwie 2012, 8:26

Użytkownik

Użytkownik

ok dzięki wielkie za info :). Tylko teraz jeszcze mam pyatnie gdzie w tych renówkach jest bagnet , pod kabiną czy przednia klapą? (http://mord.qmedia.pl/upload/Image/kategoria_c/C_02.jpg) tak sie sprawdza poziom oleju. W tej z cyfrowym wyświetlaczem jest pod kabiną, a w tej drugiej?

Post Wysłano: 01 kwie 2012, 10:35
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Ta fotka jest dobra jak sprawdzasz, w tej też powinien być pod kabiną na ogół sporo aut ma bagnety pod kabiną w magnumkach jest z boku a tak to w premiumkach, midlumkach, manach z jakimi miałem styczność zawsze jest pod kabiną ;) Znajdź sobie w temacie Word Tarnów kogoś kto zdawał c w tarnowie i napisz do niego PW i ci pomoże ;)

Post Wysłano: 01 kwie 2012, 11:06
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 6150050
Samochód: zielony

...lub poczytaj ten wątek, od zaznaczonego postu, ew. jednego wyżej viewtopic.php?p=199666#p199666

Oświetlenie i nagłośnienie ostrzegawcze - montaż, naprawa, modyfikacje

Post Wysłano: 03 kwie 2012, 14:52

Użytkownik

Użytkownik

acha dzieki, czyli na tej midlumce w której sa te niebieskie zegary sprawdzam na zegarze((http://mord.qmedia.pl/upload/Image/kategoria_c/C_02.jpg) po przekreceniu zapłonu i mówie ze mozna jeszcze sprawdzić wskaznikiem poziomu oleju który jest pod kabiną tak??

Post Wysłano: 03 kwie 2012, 21:29
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Tak a jak w tej nowszej z wyświetlaczem to jak przekręcisz kluczyk to ci się na wyświetlaczu pokaże taki jak by pasek i tam będzie pisało stan oleju, nie jestem pewien bo na C nie miałem oleju pokazać ale na B jak kazał to tylko się pytał gdzie i tyle nikt mi nie kazał sprawdzać więc na C chyba też nie sprawdzasz tylko mówisz gdzie i jak sprawdzić.

PS:Zresztą egzaminator ci odpala auto/ wjeżdża na łuk to jak bd sprawdzał na odpalonym aucie?

Post Wysłano: 04 kwie 2012, 19:00
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Volvo FH 500 EEV

Cytuj:
Tak a jak w tej nowszej z wyświetlaczem to jak przekręcisz kluczyk to ci się na wyświetlaczu pokaże taki jak by pasek i tam będzie pisało stan oleju, nie jestem pewien bo na C nie miałem oleju pokazać ale na B jak kazał to tylko się pytał gdzie i tyle nikt mi nie kazał sprawdzać więc na C chyba też nie sprawdzasz tylko mówisz gdzie i jak sprawdzić.

PS:Zresztą egzaminator ci odpala auto/ wjeżdża na łuk to jak bd sprawdzał na odpalonym aucie?

W obuch samochodach tak masz na zapłonie poziom oleju , a na odpalonym silniku pokazuje Ci ciśnienie oleju . W nowym modelu masz cyfrowo a starym skazówka Ci pokazuje . Bagnet oleju masz w obu po stronie pasażera .

W Tarnowie sam sobie wjeżdżasz na łuk . Egzaminator tylko idzie przesunąć pachołek aby można było wjechać na łuk .

Strona 1 z 1 [ Posty: 8 ]