pod wieczór wybazgrałem takie o to coś Man tgx xxl 8x4 W & F FRANKE i naczepa Mega windmill
Mangę nocną zrobił dla mnie azor499(SEBEK)
Pozdrawiam wszystkich i liczę na komentarze
patrykR500-Disco Świąteczne... kamiltirex-Ciekawie, jestem w szoku! Nie widziałem jeszcze takiego zestawu! Ciągnik siodłowy standard, naczepa Mega! Powodzenia...
Samochód: Man TGA XXL 18.430,Peugot Boxer 2.2
Cytuj:
patrykR500-Disco Świąteczne... kamiltirex-Ciekawie, jestem w szoku! Nie widziałem jeszcze takiego zestawu! Ciągnik siodłowy standard, naczepa Mega! Powodzenia...
W końcu majówka,libacje alkoholowe,disco . Trzeba szaleć .
_________________ Pilnie sprzedam zbiornik 250l aluminiowy seryjny od mana .
Zainteresowanych proszę o kontakt pw w celu dogadania się.
Czas na mnie. Taki sobie actrosik na rozgrzewkę.
Mercedes Actros IV 1845+Krone Mega Willi Betz.
W krótce pojawią się samochody kolegów z forum.
Pozdrawiam.
Ponieważ forum się rozjeżdżało, z ostatnich stron tematu usunięto grafiki o szerokości większej niż 700 px. Proszę wszystkich, aby trzymać się regulaminowej wielkości, lub wstawiać mangi w miniaturkach. Za następne posty łamiące regulamin będą przyznawane ostrzeżenia.
Dawno nic tutaj nie dodawałem ponieważ ostatnio ciągle brakuje czasu oraz chęci do mangowania. W poniedziałek jako że mi się strasznie nudziło postanowiłem coś wymalować. Założenie było jedno, fioletowy kolor w połączeniu z czarnym. W ciągu robienia powstały dwie odsłony. Nie mogąc się zdecydować która będzie lepsza i ładniejsza powstały dwie oddzielne mangi o podobnej kolorystyce. Wiem że 4-ośka dziwnie wygląda z paletami, ale zauważyłem ten błąd po jej zrobieniu i myślę że nie ma sensu przerabiać na 3/2 osie
Linki do pełnych wymiarów: http://www2.picturepush.com/photo/a/821 ... %3B%29.png http://www1.picturepush.com/photo/a/822 ... typowe.png
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 8 gości