Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]
Autor
Wiadomość
Tytuł: Oświadczenie
Post Wysłano: 02 maja 2012, 19:36

Użytkownik

Użytkownik

GG: 13663938
Samochód: brak

Witam
Nie długo będę zdawał kat. C i jeżeli zdam to chciałbym od razu po C rozpocząć CE tyle że nie chciałbym żeby WORD wysyłał moich papierów z samym C do starostwa o wydanie prawka bo mam badania lekarskie od razu na CE otóż moje pytanie brzmi , czy trzeba pisać jakieś oświadczenie czy coś żeby nie wysyłali tych papierów do starostwa? jeśli tak to jak ono wygląda ?
z góry przepraszam jeśli taki temat już istnieje.

Post Wysłano: 02 maja 2012, 19:51
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Volvo FH 440

Po zdanym egzaminie idziesz do punktu obsługi klienta, czy jak to się tam w Twoim WORDzie nazywa, mówisz o co chodzi i oni dają Ci do wypełnienia kwitek, w którym oświadczasz że chcesz kontynuować egzaminy, oraz prosisz o wstrzymanie wysyłania dokumentów.

Post Wysłano: 07 maja 2012, 11:34

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: osobowy

Według mnie ,no źle piszesz ponieważ miałem właśnie taką sytuację niedawno i wszystko musiałem załatwiać w Wydziale Komunikacji,i tam pisać podanie o wstrzymaniu wysyłania do pwpw , no ale może u ciebie w ten sposób się załatwia bo w Łodzi jest tak jak mówię.

Post Wysłano: 07 maja 2012, 11:44

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1
Samochód: 106

W łodzi, wszystko zalatwiasz w WORD(mowisz ze robisz pare kategori, zeby nie wysylali), chyba ze wysla do wydzialu komunikacji,to w tym wypadku musisz szybko leciec i tam wstrzymywac bo w łódzkim wydziale komunikacji, mozesz zaplacic za prawko przy odbiorze(czyli bez wplaty leci do PWPW) co wydzial komunikacji to inne reguly

A co do badan, mozesz wyrobic sobie C i poprosic w wydziale komunikacji o kserokopie badan z pieczatka potwierdzajaca zgodnosc,wtedy masz plastik z C i aktualne badania, ktorymi mozesz sie posluzyc zaczynajac kat CE(ja tak wlasnie sobie zrobilem)

Post Wysłano: 07 maja 2012, 17:48
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 4287442
Samochód: Volvo V40

W WORD Rzeszów jest tak:

Po zdanym egzaminie idzie się bo "Biura Obsługi Klienta", mówisz że nie chcesz aby wysyłali dokumentów, pracownik zaznacza to w teczce w której są twoje dokumenty dotyczące egzaminów na Prawo Jazdy, później pracownik daje ci zaświadczenie o zdanym egzaminie (Dokumenty zostają w WORD), na zaświadczeniu pisze tak "Zaświadczenie wydaje się w celu przełożenia w Ośrodku Szkoleniowym" Następna sprawa to badania (jeśli są zrobione np. na CE), prosisz go o ksero tych badan i tyle.

I z takimi dokumentami zapisujesz się na kurs CE. :wink:

Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]