Kolego s.szymon po pierwsze filmik który zapodałeś na którym jest Scania jest owszem czeska ale to nie jest ,,Legenda" bo legenda jest z firmy Daijla Speed a ta Scania jest z firmy Lados. Jeśli chodzi o Scanie Juhy Ristimaa to nazywa się ,,Legenda"ze względu na malunki sławnych ludzi z show biznesu np:Elvis Preslay czy The Beatles.
_________________ Droga jest bogiem, jazda nałogiem, ładunek podstawa, a prędkość to zabawa.
Jakiś czas temu na FB widziałem fotkę tej scanii jak stała w rowie a przyczepa w poprzek drogi na boku... Ma ktoś jakieś info czy to było prawdziwe foto czy jakiś fotomontaż , bo zdjęcie było trochę małe i nie było wszystkiego dokładnie widać... Na 100% jestem pewny że to była ta scania.
O tą fotkę mi właśnie chodziło. Nie jestem zbyt często na forum i teraz dopiero zauważyłem jakiś ruch w tym temacie...
Szukałem info o tym wypadku na różnego typu fińskich i szwedzkich stronach ale nic nie znalazłem.
Tomaszek12 na 90% była , bo coś mi świta że ją na fotkach widziałem.
Samochód: Man TGA XXL 18.430,Peugot Boxer 2.2
Nieźle nim zarzuciło ja też postaram się o jakieś info w tym temacie nawet gdzieś na filmiku z jego innym autem legendą jak ktoś nagrywał podczas deszczu i przy zakręcie pod górkę podczas lekkiego hamowania naczepa szła lekko w bok bo tylko wózek hamował. Niby porządna firma ale nie jest aż tak kolorowo .
_________________ Pilnie sprzedam zbiornik 250l aluminiowy seryjny od mana .
Zainteresowanych proszę o kontakt pw w celu dogadania się.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 14 gości