1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Tak się teraz zainteresowałem to jeśli szukamy auta Euro 3 to kupno tandemu wychodzi rzeczywiście korzystniej bo możemy wybierać w przedziale 85.000 do 120.000 około i możemy mieć za to w pełni wyposażone auto, gdzie ciągnik + naczepa może nie wyjść tak korzystnie. Ale kupno auta Euro 5 już tak dobrze nie wychodzi bo zestawy tandemowe (porządne, nie mowie o szrotach) zaczynają się od 160 tys, gdzie za 130 można znaleźć średnie Volvo, albo niezłego Dafa taka moja osobiste teoria wynikająca z obserwacji allegro
Dobrze prawisz. Powiedz mi bo widze, że latasz po moich okolicach, dużo roboty na tandem ?
_________________ __________________________________
Renault Magnum 440 E-TECH
Renia ponownie widziana przy obwodnicy dnia wczorajszego 23.04.2012 ok godz 13-14 na drodze lokalnej w moich okolicach tj. W Cielu powiedz mi czy często latasz na poznań ? Bo ja latam czasem z Ojcem w tamte rejony w podwójnej obsadzie
_________________ DAF XF SUPER SPACE CAB
KRÓL PRZESTRZENI
Witam Kolego ! Widziałem Cię dzisiaj w Ostrowie Wielkopolskim,na Wojska Polskiego,robiłem zdjęcie ale byłem za daleko i mi ktoś Cię zasłonił Na żywo Renia wygląda rewelacyjnie.. Pozdrawiam,wszystkiego dobrego !
No Panie kolego dzisiaj znowu widziałem Ciebie w Ostrowie w granicach 12 25 przeleciałeś jak strzała .. Często przez Ostrów przejeżdżasz ? Pozdrawiam !
Przez Ostrów przelatuje przynajmniej raz w tyg W pn prawdopodobnie też będę jechał,
M.in. drogą na Poznań jeżdżę ale w Gnieznie odbijam na Wrześnie Pozdrawiam wszystkich kto będzie to do zobaczenia jutro na zlocie Truck&Bus Show, Premiuma już czeka wyglancowana
Samochód: Renault Premium / Range T
Jacek! Cieszę się, że te białe odblaski poznikały, ale co robią te chlapacze pod zderzakiem, prócz tego, że wiszą?!
Jak już muszą być to chociaż szerzej...
Założyłeś alusy?
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 33 gości