Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 12 maja 2012, 15:58

Użytkownik

Użytkownik

GG: 2478343
Samochód: Scania 4

Witam, koledzy mam taki problem, kierowca ukręcił dzis polos w tylnym moscie, most jest na zwolnicach jest to wywrotka i tak na szybkiego wyciaglismy z jednej i drugiej strony poloski zeby sprawdzic ktora walła, jest ukrecona ta prawa i problem jest taki ze ta reszta poloski wpadła albo do pochwy albo do korpusu mostu jest jakas szansa wyciagnac to bez rozbierania mostu albo zciagania calej zwolnicy??? Druga sprawa jest taka ze nie dam rady wczesniej z tym grzebac jak we wtorek a pasowalo by mi jakies czesci zamówic i tak most jest z blokadą z lewej strony jest ta poloska z podwojnym frezem na koncu a ta druga jest ukrecona zaraz przy poczatku pierwszego frezu i moje pytanie jest takie czy obydwie polosie sa takie same czyli z podwojnym frezem czy jedna jest z 1 a 2 jest z dwoma frezami?? Chłopaki z gory dzieki za odp.:)

Post Wysłano: 12 maja 2012, 16:45

Użytkownik

Użytkownik

GG: 7106329

Ostatnio w 4ce wyciągałem taki kawałek za pomocą magnesu bardzo mocnego 'przykleiłem' go do półośki która się urwała włożyłem do środka i ładnie wyszła reszta ;)

Post Wysłano: 15 maja 2012, 23:35

Użytkownik

Użytkownik

GG: 2478343
Samochód: Scania 4

auto zrobione :) pierwszy problem to taki ze musialem rozbierac cały przód mostu zeby wyciagnac reszte poloski bo wpadla do dyfra. Drugi to taki ze zjezdzilem caly Kraków, obdzwoniłem wszystkie mozliwe sklepy i w kazdym mi mowili ze dostepnosc tej czesci jedynie w serwisie a serwis jak to serwis powiedzial za nia kosmiczna cene 4600zł :D trochę sie wkur... i nic nie zostało jedynie allegro i używka znalazłem ja dopiero kolo Częstochowy w miejscowości Truskolasy za 1000zł i pojechałem po nią wczoraj, dziś auto skręcone i śmiga. Safin dzięki za pomoc ale na Twoją rade już było za późno bo reszta była w moście:) Pozdrawiam

Post Wysłano: 15 maja 2012, 23:39
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 35025070
Samochód: S-U-P-E-R

Cytuj:
kolo Częstochowy w miejscowości Truskolasy.
Mają tam części w miarę rozsądnych pieniądzach :)

Post Wysłano: 20 maja 2012, 19:09

Użytkownik

Użytkownik

GG: 7106329

My znaleźliśmy oryginalną za te same pieniądze w tym że nówka nie używana, ale też ciężko było. Tyle dobrze że w tych autach półosie sie poddają a nie wkłady mostów, bo do tych 'naszych' cen trzeba by jeszcze jedno 0 dopisać ;)

Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]