Mam problem, mianowicie w moim Manie F2000 27-464 DFAC padła mi stacyjka ( kluczykiem włączam zapłon ale nie odpale auta), wyeliminowałem ten problem przerabiając odpalanie auta na przycisk, lecz podczas przeróbek chyba zrobiłem gdzieś na chwile zwarcie i teraz połowa kontrolek mi nie działa m.in STOP, od kierunkowskazów i od półbiegów. Co mogłem zrobić ze tak się stało?
uporałem się z tym:)
sprawdziłem wszystkie bezpieczniki i okazało się, że..... WSZYSTKIE SĄ DOBRE.
Później wpadłem na pomysł aby rozebrać deske rozdzielczą i okazało się że wypaliło w jednej chwili połowe żaróweczek:D
uporałem się z tym:)
sprawdziłem wszystkie bezpieczniki i okazało się, że..... WSZYSTKIE SĄ DOBRE.
Później wpadłem na pomysł aby rozebrać deske rozdzielczą i okazało się że wypaliło w jednej chwili połowe żaróweczek:D
To i tak nic nie zmieni już kolego . U nas też padła stacyjka i tylko przycisk albo nowa stacyjka niestety. Problem wyglądał podobnie że wypaliło dużo żarówek od deski ale wina leżała po stronie pokrętła od podświetlenia .
słuchajcie jak już jest temat mana f2000 mam solówke pod chłodnia,minus auta wdług mnie to ta ogromna kierownica i w zwiazku zkierownica może ktoś polecic jakiś pokrowiec na nią własciwie interesuje mnie taka taśma owijka kiedyś czesto spotykana była w autobusach czy starach kiedyś kiedyś czy jest to jszcze dostepne i jak to się nazywa gdzie kupić
słuchajcie jak już jest temat mana f2000 mam solówke pod chłodnia,minus auta wdług mnie to ta ogromna kierownica i w zwiazku zkierownica może ktoś polecic jakiś pokrowiec na nią własciwie interesuje mnie taka taśma owijka kiedyś czesto spotykana była w autobusach czy starach kiedyś kiedyś czy jest to jszcze dostepne i jak to się nazywa gdzie kupić
GG: 2158946
Samochód: Fiat CC 700 31PS
Unterflury to był chyba jeszcze spadek po Bussingu, którego MAN potem przejął czy się połączyli-nie wiem. Masę modelu F8 wychodziło w Unterflurze, potem F90 były, ten F2000 przedstawiony powyżej to już jest przeróbka właśnie tej firmy Hentschel I się okazało, że to nie Magnum miało jako pierwsze płaską podłogę w kabinie
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 5 gości