1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
I jak tam? kiedy bedzie 2 wozidlo w firmie? bo mam rozumiec ze czekasz na nowego masterka?
Tak drugie jest zamówione tylko mam problemy z pewnym salonem renault bo lecą w kulki miał być do 10.06 a okazuje się że będzie na początku lipca i zaczyna mnie to denerwować coś chyba spaprali zamówienie bo oferuja mi na już innego z niebieską kabiną pack clim a ja zamawiałem pełne dodatkowe wyposażenie...Nie ukrywam zdenerwowania wobec nich i dalej trzymam się swojego zamówienia
Kwiatula pisze:
No właśnie, zdecydowałeś się na jakiś kolor czy pozostałeś przy białej budzie?
Zamówione auto na bliźniakach czy pojedyncze koło?
Spojrzyj sobie na 8 strone jest tam skan zamówienia
A dopiero to zauważyłem, widzę że pomarańczowy kolor z forum Cię zaciekawił.
No i na bogato poleciałeś, firanka obustronna, drzwi tylne.
Ktoś tu się zrobił wygodny.
hehhe nie ma co się mi dziwić kurde dużo mam rozładunków bokiem i już mam dość męczenia się z zarzuceniem boku plandeki na dodatek jak na złość ciągleją zwiewa jutro to samo w Poznaniu mam rozładunek dwóch skrzyń długich 4,20 i oba boki w góre ;/
A wyposażenie na bogato ponieważ tylko 4tys drożej na ful opcji od pack clim którego mam...
hehhe nie ma co się mi dziwić kurde dużo mam rozładunków bokiem i już mam dość męczenia się z zarzuceniem boku plandeki na dodatek jak na złość ciągleją zwiewa jutro to samo w Poznaniu mam rozładunek dwóch skrzyń długich 4,20 i oba boki w góre ;/
Tutaj akurat Cie rozumiem, bo ostatnio na 10 załadunków, 8 jest bokiem.
Ojciec się ze mnie śmieje, że na małym to co to za otwieranie, ale fakt faktem jest to denerwująca sprawa.
Ja też lubie taki towar wozić chociaż nie schodzi tyle czasu co 800 kartonów luzem układane na aucie... Ogólnie już nie ładuje takich ciężkich towarów a jeśli już jest coś powyżej 2t to jest to max 6 palet które daje po długości na burty i wtedy nie ma problemu na początku jak zaczołem jeździć wrzuciłem tone na dupe i z boku auta widać było że rama wygieła się jak banan i od tamtego czasu nie godze się na taki towar-szkoda mi auta,a na zdjęciach troche przesadnie to wyszło tu masz zdjęcie zrobione teraz przez okno z kuchni...Auto od boku wygląda tak:
Powiedz mi jak jest z komfortem podróżowania masterem na dłuższe trasy?
Jak dla mnie po długiej trasie np Wrocław-Białystok-Wrocław która jest bardzo męcząca jest dobry komfort fotel wygodny plery nie bolą,podłokietnik dobrze ustawiony pod skrzynie biegów jedynie mogłoby troszke lżej chodzić wspomaganie ale i tak nie ma co narzekać w poprzedniej generacji mastera było o wiele wiele mniej komfortowo no i oczywiście zawieszenie jest bardziej wytłumione nic nie stuka nie dobija to im naprawde się udało
Czyli nie polecasz kupna mastera poprzedniej generacji?
tego nie poeiedzialem:) poprzednikiem takze zrobiłem wiele kilometrow i nie nażekałem dopuki nie siadłem na nowego,dobrze mi się nim jezdziło wiadomo ma pare plusow jak i minusow...
Cytuj:
Cytuj:
Dziś cztery razy zarzucałem plandeke co zawiało to spadała
kup sobie pas złap za oczka przyczep do samochodu i nie będzie spadać
własnie dzis tak zrobiłem pierwszy raz,widze ze nie tylko ja miałem taki pomysl
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 59 gości