1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Samochód: Renault Premium / Range T
Zadbana sztuka. Wnętrze w ogóle nie wygląda jakby ktoś w nim 800tkm przejechał.
Moim zdaniem zdecydowanie brakuje jej halogenów w blendzie i "niskiego" zderzaka, z tym drugim cudnie by wyglądała.
Szerokości życzę.
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
Co tu dużo pisać pojazdy naprawdę ciekawe i zadbane. Ta R-ka widzę czysta w środku aż przyjemnie się takim pojazdem poruszać. Miał bym taką małą prośbę Kolego jak byś miał możliwość to porób więcej zdjęć Scanii 3 (w środku, na zewnątrz, z boku) bo widzę że to naprawdę ciekawy pojazd. Pozdrawiam i życzę wielu bezawaryjnych kilometrów Wilk 09 .
_________________ Bo życie człowieka to ciągła droga. Wilk 09 .
Samochód: Range T
Było, oj było :d
Aż wstyd mówić Kupiliśmy od Intry z rozbitym prawym bokiem, ponieważ kierowca ostro ganiał, przewrócił się na bok i uderzył w drzewo. Wyklepana była... Potem wjeżdżał na prom i uderzył prawym bokiem kabiny o kontener(?). Potem to wyklepaliśmy już. W sumie to tyle . A trójce porobie zdjęcia jak pod dom zajedzie .
Jeśli patrzeć na stan samochodu (to co widać na foto) i licznik, to jest naprawdę dobrze. Może jedno co mi się wydaje "bee" to ta gałka która jest przykręcona do kierowcy ale najważniejsze żeby kierowcy pasowało. Kierowca od tego się jakoś nie odkształca po czasie
W blendzie są jakieś (już prawie na samej górze) takie kółka które są jakby wklęsłe Czy coś się odbija
Samochód: Range T
Mam dla was dobra(?) informacje. Po wielu latach, miesiacach, tygodniach zostala zalozona dzialalnosc transportowa. Jej nazwa to Oskar-Trans. No to chyba byloby na tyle. Pozdrawiam.
Dzięki za więcej zdjęć Kolego Heywood tej Scanii serii 3. Zastanawiałem się nad jej przebiegiem czy to faktycznie możliwe że by pojazd tylu letni posiadał tak niewielki staż na drogach. Okazuje się na moje oko, posiłkując się zdjęciami że faktycznie nie ma większego przebiegu ( dokładnie popatrzcie na stan kierownicy, wnętrza i fotela kierowcy oraz bok ciągnika na oryginalny zbiornik po lewej stronie , nadkola itp.). Możecie napisać że Kolega odnowił ten pojazd do takie go stanu było by to mało realne ze względu na koszta. Ciekawi mnie jedna rzecz Kolego Heywood ten pojazd był wykorzystywany w jakiejś firmie do przewozu na potrzeby własne (może być na P.W.) Pozdrawiam i życzę wielu bezawaryjnych kilometrów Wilk 09 .
_________________ Bo życie człowieka to ciągła droga. Wilk 09 .
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 43 gości