Witam, jak w temacie, gdzie w Białymstoku, Łomży lub okolicy najlepiej i najtaniej można zrobić badania?
Pytasz się o cały komplet(psycho + lekarskie) czy same psychotesty?
Jak same psychotesty to robiłem w Białymstoku w KPKM, robili chyba codziennie. Przychodzisz na 7 rano, o 10 już po wszystkim. Cena kiedyś wszędzie była taka sama, 100zł.
(085) 878-27-30 możesz zadzwonic i się zapytac o cenę i jak pracują.
GG: 7799641
W sumie pytałem o same psycho, ale lekarskie też możesz podpowiedzieć gdzie robią w miarę sprawnie, zrobiłbym wszystko za jednym zamachem i byłby spokój. Za info i numer bardzo dziękuję
_________________ "Mam do Ciebie malutenka prosbe, badz czlowiekiem laskawym tak i od czasu do czasu wcisnij prawy alt. "
W sumie pytałem o same psycho, ale lekarskie też możesz podpowiedzieć gdzie robią w miarę sprawnie, zrobiłbym wszystko za jednym zamachem i byłby spokój. Za info i numer bardzo dziękuję
Słuchaj, jeśli wszystko za jednym zamachem to chyba tylko Eskulap. Trzeba przedzwonic i rozpiszą Ci tak, że komplet zrobisz jednego dnia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 6 gości