Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 20 lip 2012, 20:43

Użytkownik

Użytkownik

GG: 9460747
Samochód: SCANIA R620

Koledzy szukam firm które sponsorują Kwalifikację Wstępną ponieważ mam prawo jazdy Kat. C i CE ale nie stać mnie na KW i proszę sobie darować opinie typu : " Będziesz parobkiem ,murzynem ... " itp.
Proszę kolegów o pomoc i pozdrawiam.Jestem z dolnego śląska ale interesują mnie też takie oferty z innych województw.

P.S - Jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie .

Post Wysłano: 20 lip 2012, 20:46
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Żółtek

Roos Spedition z Cieszyna jakieś tam kursy organizują, wszystkie papiery raczej, ale możesz spróbować.
Generalnie nie ma praktycznie takich firm, które to sponsorują bo wybór w kierowcach jest olbrzymi.
Sam się kiedyś tym tematem interesowałem i ciężko coś konkretnego znaleźć.

Post Wysłano: 20 lip 2012, 20:49

Użytkownik

Użytkownik

GG: 6609014
Samochód: MAN L2000 MB 410D

Cytuj:
Koledzy szukam firm które sponsorują Kwalifikację Wstępną ponieważ mam prawo jazdy Kat. C i CE ale nie stać mnie na KW i proszę sobie darować opinie typu : " Będziesz parobkiem ,murzynem ... " itp.
Proszę kolegów o pomoc i pozdrawiam.Jestem z dolnego śląska ale interesują mnie też takie oferty z innych województw.

P.S - Jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie .
Powiem ci tyle że jest dużo kierowców co mają wszystkie dokumenty są jak ty bez praktyki (przynajmniej oficjalnej) i nie mają pracy więc raczej wątpię żeby ktoś ci to za sponsorował chyba że PUP lub ze środków UE. No chyba że będzie miał w tym interes i będziesz musiał u niego robić za psie pieniądze lub za kurs im zapłacić.

Pozdro i życzę szczęścia choć marnie to wygląda.
Cytuj:
Roos Spedition z Cieszyna jakieś tam kursy organizują, wszystkie papiery raczej, ale możesz spróbować.
Generalnie nie ma praktycznie takich firm, które to sponsorują bo wybór w kierowcach jest olbrzymi.
Oni zapewne tego bezmyślnie nie robią i pewnie jest jakiś haczyk więc radzę się zastanowić.

Napisałem do nich i ciekawe co odpiszą dodam że mam pełną dokumentacje do kierowania pojazdem + kurs na rzeczy + badania

Post Wysłano: 25 lip 2012, 19:11

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Cytuj:

No nie powiedziałbym, kierowców CE brakuje przynajmiej zauważam to po rozmowach z firmami w woj. mazowieckim, kierowców kat. b natomiast jest przesyt
Ale np w Gilert Transport gdzie z tego co wiem b b dobrze płacą, wolnych miejsc nie było od przeszło dwóch lat.. :P

Post Wysłano: 26 lip 2012, 21:22

Użytkownik

Użytkownik

GG: 6609014
Samochód: MAN L2000 MB 410D

Cytuj:
Cytuj:

No nie powiedziałbym, kierowców CE brakuje przynajmiej zauważam to po rozmowach z firmami w woj. mazowieckim, kierowców kat. b natomiast jest przesyt
Ale np w Gilert Transport gdzie z tego co wiem b b dobrze płacą, wolnych miejsc nie było od przeszło dwóch lat.. :P

Kierowców CE nie brakuje a nawet jest nadmiar :) Brakuje tylko tych z praktyką i firmy według mnie podkupują sobie pracowników nie patrząc że młodzi roboty nie mają bo są bez praktyki i tak się to kręci.

Pozdro

Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]