Cytuj:
Te wilekie 1:25 Ta pomarańczowa R-ka jest troche mniejsz to może 1:35 a reszta to może też gdzieś 1:45
Małe sprostowanie : pomarańczowa R-ka to skala 1:43 (producent: Minichamps), biała Scania z przyczepą chłodnią to skala 1:50 (producent: Tekno), zielona Scania (starszy model) z wywrotką to skala 1:50 (producent: Tekno), a pozostałe modele to chyba skala 1:87.
Małe sprostowanie Wink: pomarańczowa R-ka to skala 1:43 (producent: Minichamps), biała Scania z przyczepą chłodnią to skala 1:50 (producent: Tekno), zielona Scania (starszy model) z wywrotką to skala 1:50 (producent: Tekno), a pozostałe modele to chyba skala 1:87.
Być może. Ja się na tym nieznam.
Dzieki za sprostowanie
ja tez mam taka scanie na pierwszym zdjeciu i ją rozbieram na czesci pierwsze i orbie od nowa bo oni ja tam robia recznie i nawt nie szlifuja a ta plandeka była szara i pisało na niej scania jak dostales od scani
ja tez mam taka scanie na pierwszym zdjeciu i ją rozbieram na czesci pierwsze i orbie od nowa bo oni ja tam robia recznie i nawt nie szlifuja a ta plandeka była szara i pisało na niej scania jak dostales od scani
No masz rację była plandeka szara. Da ci coś jak ją rozbierzesz i złożysz od nowa
GG: 0
Samochód: MAN TGA XXL
Kolego pisz normalnymi literami, a to popraw, tak możesz pisać jak coś chcesz jakoś bardzo już wyróżnić, chociaż to niezbyt potrzebne, takimi literami to se w podpisie pisz...
Profesjonalnie wykonane, widac w tym rekę profesjonalisty,
ja niestety nie mam tyle cierpliwosci żeby tak dokładnie posklejac modele
---------------------------- Arkadiusz Tasior-Post edytowany
Panowie większą frajde od kupowania gotowców stanowi budowanie samemu modeli. Tzn nie od zera ale np kupienia w skali 1:24 i sklejeniu go i pomalowaniu,
zastanawiam sie czy Rki nie zrobić w barwach Michalców
Ej no , myślałem że sami sklejaliście to Bo bardzo ładne Plandeka wam świernie wyszła. Ja sam wszystkie moje ciężarówki sklejam Jestem w trakci sklejania Scanii R500 V8
_________________ Gdy gumy się palą, budynki się walą to gaz do dechy i łap oddechy
Powracam xD Harnaś mam nadzieje że mnie jeszcze pamiętasz
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 16 gości