Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Co sądzicie o tej firmie? Jest to przedsiębiorstwo duńskie, mające swój oddział w Barlinku w woj. Zachodniopomorskim. Opinie o firmie mile widziane Poniżej zamieszczam fotki zestawów z oddziału z Danii:
Nie wiem czy te auta co pokazałeś należą do tej firmy.Ta firma ma takie białe scanie i na górze mają napis: THERMO-TRANSIT na niebiesko TTP i z tej fotki co ja mam wynika na to że auta są na ZMY rejestracjach.
Nie no dokładnie kolego tak jak mówisz, te fotki które pokazałem nie należą do oddziału PL, są to przypadkowo znalezione zdjęcia w necie. A jeżeli możesz to zapodaj fotke z oddziału PL A wiesz może mniej więcej jakie warunki panują w tej firmie:?:
Nie mogę zapodać fotki bo jest na niej kierowca z tej firmy a nie wiem czy by mu się to spodobało jak bym pokazał co do warunków w firmie to wiem tylko tyle że z Barlinka dowożą na ring berlina.Auta to chyba Scanie i Mercedesy Autami nie zjeżdżają raczej do PL Może coś nie tak napisałem,nie jestem wszystkiego pewien na 100%
Acha, no spoko. I dzięki kolego za te informacje. Ja właśnie gdzieś kiedyś słyszałem że w tej firmie jest nieźle, trzeba bedzie do nich zadzwonić i spytać się jak z zatrudnieniem. A jakby ktoś jeszcze wiedział coś ciekawego nt tejże firmy, to komentarze mile widziane, pozdrawiam, Młody
a wiec tak system 3/1. podstawa nie wiem dokladnie jaka + diety. tylko podwojne obsady.. niby kierowcow nie potrzeboja... a jezeli was to interesi to maja tez volva
Mają również 2 TGX'y jak i również Iveco Stralis. Kolego marcel007 nie wiem skąd masz takie informacje, ale rozmawialiśmy nie dawno z dwoma kierowcami na promie i nie mówili nic, że jakaś podwójna jest. Ciekawi mnie jak to jest u Nich z jazdą na Skandynawię znajomi nie narzekali a jak na prawdę jest. Obsługują daleką Norwegię i ciągają ciągle rybę.
GG: 0
Samochód: TTP
Panowie nie ma tutaj żadnego iveco tylko 12 actrosów 3 scanie 3 volva i 3 many tga . Nie dowożą do ringu Berlina tylko do Padborga bo tam jest wymiana . Obsady tylko podwójne . Płacą diety zależne od kraju do którego jedziesz raz bedziesz na Hiszpanii i masz za cały wyjazd 48 eryka + około 1350 na reke podstawy . Pozdrawiam
Rozmawialiśmy ze znajomym z tej firmy i nie narzekał na pracę wręcz w samych pozytywach o nich mówił, wypłata też z ładną cyferką z przodu, powiem tylko tyle, że 5 z przodu ma. Jeździ w pojedyńczej obsadzie na Skandynawię, jedyny minus jaki wymienił to jazda zimą u nich, pokazywał nam na mapce miejsca do których jeżdżą to tylko można im współczuć.
Witam. Czy ma ktoś jakieś wiarygodne informacje na tą chwile na temat tej firmy? Jak się tam pracuje, jak płacą i czy warto tam iść? Słyszałem dobre opinie ale na forach piszą nie za ciekawie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 69 gości