Mam taki kłopot z którym sobie nie radzę. Jak nagrywać mp-trójki żeby radio je odpalało? Próbowałem płyt od marketówek po verbtimy i ciągle znajduje dwa-trzy pliki reszte widzi ale brakuje nazw i komunikat "format nie obsługiwany" , raz udało się że na 30 nagranych grały wszystkie płyta "hawk" czy jakoś tak. Sądziłem że może przez polskie znaki lub znaki interpunkcyjne, jednak nie. Płyty ori jak i nagrywane audioCD chodzą. Radio to comand zmieniarka dvd producent nieznany. Brudny laser, zły program do nagrywania, ja coś źle robię, może da się podłączyć jakiś inny odtwarzacz do gniazda na ipoda? Pozdrawiam
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Podejrzewam, że odtwarzacz może nie odczytywać dysków z włączoną multisesją. Spróbuj nagrać pliki audio przy pomocy programu np.: Nero poprzez opcję nagrywania dysku MP3.
_________________ Cichanos und Gibon Internationale Spedition u. Logistik GmbH & Co. KG, Hamburg (D) member.
ISO tylko napięcie 24v obok masz cb tam masz 12
Wolał bym nie niszczyć instalacji od ori radia, i dorobić przejściówkę
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 4 gości