Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 20 wrz 2012, 21:12

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Witam!
Mam pytanie odnośnie szkoły - chciałbym się dowiedzieć, jakie polecacie technika z kierunku Technik/Logistyk. Myślałem nad "kolejówką"http://www.swysocki.edu.pl/ lecz chciałbym jeszcze się od was dowiedzieć jakie szkoły skończyliście. Jestem z okolic Grójca i raczej interesuje mnie Warszawa, Radom, Lublin i Łódź.
Pozdrawiam
Malix

Post Wysłano: 21 wrz 2012, 17:40
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Sam chodzę do tej szkoły. Jestem już całe szczęście w ostatniej klasie. Na twoim miejscu jednak bym wybrał kolejówkę. Chociażby ze względu na dojazd, który jest dość dobry w Twoim przypadku. Sporo ludzi jest z Twoich okolic. Jedyny minus, że w tym roku dołączyła do nas samochodówka z Hożej, więc jest łącznie 900osób.

Post Wysłano: 21 wrz 2012, 19:22

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

A jest to dobra szkoła?(chodzi mi o to czy nie jest to "przechowalnia" taka jak w liceach w mojej okolicy, czy jest sporo osób które nie zdają matury). I dzięki wielkie za odpowiedź.

Post Wysłano: 21 wrz 2012, 19:42
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Jak chcesz informacji dot. kolejówki w Lublinie (ZSTK) to wal tutaj lub na PW jakieś konkrety. ;)

Post Wysłano: 21 wrz 2012, 21:59
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
A jest to dobra szkoła?(chodzi mi o to czy nie jest to "przechowalnia" taka jak w liceach w mojej okolicy, czy jest sporo osób które nie zdają matury). I dzięki wielkie za odpowiedź.
Jeżeli komuś zależy to zda. Pierwsza klasa jest najgorsza, bo są osoby, które "musiały gdzieś iść". Ale zazwyczaj ci co za dużo gadają kończą przygodę po pierwszym roku.

Według mnie z kolejówką idzie ku lepszemu, w tym roku było bardzo dużo zainteresowanych a to jednak coś znaczy.

Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]