GG: 2158946
Samochód: Fiat CC 700 31PS
Jednym z minusów takiego rozwiązania jest pewnie ograniczone miejsce na kotły z paliwem...Poza tym chyba same plusy
Tutaj jest drugi temat o Unterflurze, tyle, że tym razem 19.372:
Samochód: taczka i dwa gumofilce
Cytuj:
Jednym z minusów takiego rozwiązania jest pewnie ograniczone miejsce na kotły z paliwem...Poza tym chyba same plusy
Tutaj jest drugi temat o Unterflurze, tyle, że tym razem 19.372:
GG: 4492357
Samochód: MAN F 2000 19.414
Mielismy takiego F90 Unterflur. 19.422 Unterflur. Silnik był nie do zabicia.. Ale dostępność częsci strasznie problematyczna. Wszystko było inne, chłodnice, ic. Nawet wentylator za chłodnicą był napędzany hydraulicznie Mam pare częsci jeszcze z tego. Gdyby ktoś potrzebował to pw
_________________ Maschinenfabrik Augsburg Nürnberg AG w skrócie MAN 19.414 FE EVO
Ojciec mojego kumpla jeździ Manem F2000 pod patelnią to mówi, że nie do zdarcia wóz. Miał przez chwilę TGA w XXL to dał swojemu kierowcy a on spowrotem na F2000 się przesiadł. Ponoć najbardziej podoba mu się brak elektroniki
Ojciec mojego kumpla jeździ Manem F2000 pod patelnią to mówi, że nie do zdarcia wóz. Miał przez chwilę TGA w XXL to dał swojemu kierowcy a on spowrotem na F2000 się przesiadł. Ponoć najbardziej podoba mu się brak elektroniki
Akurat elektroniki to do sterowania silnikiem trochę jest
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 20 gości