Witam, dzisiaj chciałbym wam przedstawić auto które co prawda jest rodzinne, ale w sumie to ja go najczęściej użytkuje. Jest to nowy model po kompletnym lifcie który w Polsce powinien ukazać się dopiero jesienią. Autko mamy od polowy lutego i jak narazie spisuje się bardzo dobrze, w porównaniu do poprzedniej wersji mogę śmiało powiedzieć ze dużo lepiej wygląda a zarazem ma więcej miejsca w środku. Od czasu do czasu staram się dodać jakiś bajer od siebie, ale tez są to bardzo delikatne zmiany miedzy innymi dlatego ze na aucie jest wciąż fabryczna gwarancja. Dosyć biadolenia czas na trochę informacji na temat auta i zdjęcia
.
Marka: Honda
Model: CR-V 2.4 benzyna
Typ: SUV, 4X4
Rok prod: 2012
Silnik:2.4 16v 185 kucy
Skrzynia biegów: 5-cio stopniowa (automat)
Przebieg: około 5.6 tys km (~3.5 tys. mil)
Koła: Alu 17 " niby opony wielosezonowe Bridgestone ale coś słabo mi się chce w to wierzyć
.
Wyposażenie: wersja EX ,pełna elektryka (szyby lusterka itd) , klima , 8x airbag, komputer, kamera cofania (3 opcje widoku podglądu), halogeny przeciwmgielne, system świateł follow me home, radio cd, USB, bluetooth, no i coś fajnego co pokaże na filmiku czyli składana tylna kanapa za pomocą "wajchy". Możliwe ze coś pominąłem ale na ta chwile więcej mi nic nie przychodzi do głowy
.