1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
GG: 8485544
No Rafał, Magnuma z dnia na dzień to coraz lepsza, jak wino
Co tam planujecie jeszcze podziałać w tym roku przy niej ? Będą te białe fele ?
Bezawaryjnych km.
_________________ Interesujesz się modelarstwem ?
Sklejasz lub kolekcjonujesz modele ciężarówek ?
A może szukasz pomocy?
Jeśli tak to zapraszam : MiniTrucksForum
Na żywo wygląda dużo lepiej efekt niebieskich plastików genialny Jednostka widziana dzisiaj w kolejce na rozładunek w pobliskiej mieszalni Pasz Pozdrawiam
_________________ EKIPA TYSIĄCA I JEDNEJ TARCZY :)
Samochód: cadillac escalade esv
Magnumkę bez naczepy widziałem dzisiaj o 6:42 w Żabnie/koło Tarnowa woj. Małopolskie. Dokładnie widziałem ją na głównej drodze przez tą mieścinę. Zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie, grill się zajebiście prezentuje.
Albertos zgadza się jechaliśmy tamtędy jednak na busika nie zwróciłem uwagi bo coraz więcej jeździ busów w tych samych kolorach i ciężko jest wyłapać czy to ktoś z forum leciał . Dzięki za info
Co do magnumki to wiele się nie zmieniło poza przebiegiem który na dzień dzisiejszy wynosi nieco ponad 1 447 000 km , zostały urwane przy holowaniu ciągnikiem rolniczym dwie zaślepki od miejsca na hak i wymalowaliśmy trochę drzwi jednak nie wszystko jest jeszcze skończone bo pod spodem przyjdzie nazwa firmy + chromowane literki MACK i 430 . Problemów jak do tej pory Renatka nie sprawia żadnych i oby tak dalej Nie mam zdj, za dnia ponieważ siadła mi karta w aparacie i wszystko poszło do kosza . Może w przyszłym tygodniu coś zrobię to powrzucam
Znalazłem na dysku jeszcze zdj. poprzednika Renatki to pomyślałem że pokaże
Man F2000 26.343 97r.
Został sprzedany tuż przed kupnem magnumki
Bym zapomniał , znikła również falbana jak już ktoś wcześniej z forumowiczów zauważył
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 52 gości