Cytuj:
No to ty kolego miałeś fajnie.
Ja nie mam wykładów tylko dostaje kompa logują mnie na e-kierowca i klikam slajdy ale żeby nie było tak łatwo to na każdym slajdzie muszę odczekać 15 czy 20sekund aby został zaliczony.
Znam ten ból
Tak miałem przy KWPU rzeczy . Na szczęście "tylko" 4 bloki ( jakieś 1700 slajdów )
W tym przypadku rozwiązałem to inaczej . Córka miała wakacje i zawiozłem ją rano do ośrodka posadziłem przy kompie ( ja do pracy )a ona w cztery godziny jeden duży blok przeklikała
Jak skończyła to zadzwoniła ja przyjechałem , zaliczyłem egzamin i zabrałem ją do domu
Kosztowało mnie to tabliczkę czekolady i coca -colę . Oczywiście żeby jej się nie nudziło to miała netbooka na którym grała prawą ręka a lewą klikała slajdy
. Ma dziecko podzielność uwagi
Jest jeszcze taka opcja
Cytuj:
AutoClick - użyteczne narzędzie do automatycznego wykonywania kliknięć myszką. Często potrzebujemy wykonać bardzo dużą ilość kliknięć podczas gry czy też innego zadania. Program wykona tą czynność za nas - uruchamiamy program, ustawiamy ilość klików, co jaki czas ma być wykonywany klik, czy prawą czy lewą myszą. Naciskamy F4 po czym klikamy w miejsce gdzie ma być wykonywany klik, kończąc naciskamy ponownie F4 i po naciśnięciu F3 program wykonuje zadanie w postaci klikania, jeżeli chcemy zakończyć klikamy ponownie F3. Program nie wymaga instalacji.
Ale nie miałem okazji sprawdzić w praktyce bo dowiedziałem siś o tym po kursie
Ot tyle są warte te kwalifikację wstępne