Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 11 maja 2008, 20:55
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 22588223
Samochód: renault MIDLINER S 210

Cytuj:
Tez szukam czegos na CE na miedzynarodowke. Niestety mam male doswiadczenie. (miesiac kraj i miesiac UE) Jak ma ktos jakis pomysl gdzie uderzyc to dajcie znac. Bede wdzieczny :)
PAWTRANS w Poniatowej biorą jak leci

Post Wysłano: 11 maja 2008, 21:40

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Cytuj:
Tez szukam czegos na CE na miedzynarodowke. Niestety mam male doswiadczenie. (miesiac kraj i miesiac UE) Jak ma ktos jakis pomysl gdzie uderzyc to dajcie znac. Bede wdzieczny :)
PAWTRANS w Poniatowej biorą jak leci
na działalność ;)

Post Wysłano: 12 sty 2009, 11:28

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: MAN TGL 12.240

Witam. Czy wie ktoś może coś o Armagedon Spedycja z Budowlanej w Lublinie? Jak tam jest? Z góry dzięki za odpowiedź.

Post Wysłano: 15 sty 2009, 23:07

Użytkownik

Użytkownik

Witam! Szukam jakiejś roboty, może być bus, solówka, zestaw, kraj, zagranica wszystko jedno, aby płacili no i żeby czasami można też w domu pobyć. Mam wszystkie papiery, niestety małą praktykę bo tylko dwa miesiące na przerzutach GB-D i pół roku wywrotka. Najlepiej jakby firma była z lubelskiego, chociaż może też być coś z mazowieckiego. Będę wdzięczny z jakieś info. Pozdrawiam

Post Wysłano: 31 mar 2009, 15:10

Użytkownik

Użytkownik

Szukam pracy jako kierowca mam doswiadczenie interesuje mnie praca w lubelskim posiadam prawo jazdy kategorii A,B,C,E mam doswiadczenie .Interesuja mnie przede wszystkim dobre warunki pracy,zadbany samochod i zarobki w miare. Mieszkam Lublinie mam 27 lat ,doswiadczenie w miedzynarodowce,wywrotki(dlugie ,solowki,) interesuje mnie bardziej praca krajowa,ale kazda oferte wezme pod uwage!!!! pozdro jak cos to mozna pisac tutaj lub na maila albo na gg 4145591

Post Wysłano: 31 mar 2009, 17:14

Użytkownik

Użytkownik

viewtopic.php?f=4&t=10827

tu macie dział na tego typu posty. pozdrawiam

Post Wysłano: 23 paź 2010, 13:39

Użytkownik

Użytkownik

GG: 3168594

Odświeżam temat, nie będę zakładał nowych tematów więc piszę tutaj.

Również szukam pracy, mam 22 lata i pól roku doświadczenia na chłodniach.
Posiadam wszystkie niezbędne dokumenty, łącznie z ADR oraz cysterny.
Może ktoś poleci mi SPRAWDZONĄ firmę :?:
W pawtransie na razie nie potrzebują, galaauto odpada.
Może być cysterna, patelnia, chłodnia krajówka czy międzynarodówka coś godnego polecenia. Nie musi być to mega firma, tylko uczciwa i w miarę z przyzwoitymi autami.

Ciężko cokolwiek znaleźć, może na podwójną obsadę będzie łatwiej, z góry dziękuje za jakiekolwiek informacje.

Post Wysłano: 04 kwie 2011, 19:58

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: MAN TGL 12.240

Odświeżam temat. Panowie, a może ktoś z Was orientuje się, czy i gdzie są w Lublinie lub okolicach(mogą być nawet dalsze okolice) firmy wykonujące transport głównie samochodami o DMC 3.5T. W internecie nie ma za dużo ogłoszeń, a jeśli już jakieś jest to po 5 minutach od wystawienia ogłoszenia dzwoni się, a tu: "przykro mi, ale już nie aktualne.." A jednak na ulicy roi się od wszelakich dostawczaków. Chodzi mi głównie o trasy lokalne lub krajowe, na międzynarodówce nie mam doświadczenia, chyba, że firma może wziąć na przyuczenie. Będę wdzięczny za podpowiedzi i z góry dzięki. Pozdrawiam

Post Wysłano: 31 paź 2012, 0:17

Użytkownik

Użytkownik

Sprobuj www.janzarski.pl, może akurat się uda

Post Wysłano: 31 paź 2012, 13:06

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Subaru Impreza

Cytuj:
Odświeżam temat. Panowie, a może ktoś z Was orientuje się, czy i gdzie są w Lublinie lub okolicach(mogą być nawet dalsze okolice) firmy wykonujące transport głównie samochodami o DMC 3.5T. W internecie nie ma za dużo ogłoszeń, a jeśli już jakieś jest to po 5 minutach od wystawienia ogłoszenia dzwoni się, a tu: "przykro mi, ale już nie aktualne.." A jednak na ulicy roi się od wszelakich dostawczaków. Chodzi mi głównie o trasy lokalne lub krajowe, na międzynarodówce nie mam doświadczenia, chyba, że firma może wziąć na przyuczenie. Będę wdzięczny za podpowiedzi i z góry dzięki. Pozdrawiam
Jezdzi tych busów troche, czasem dopytuje na CB ale nikt nic nie powie.
Zadnych reklam na nich, małe szanse trafic gdzies.

Post Wysłano: 14 lis 2012, 22:53

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH 12

Witam. Nie chcę zakładać nowego tematu a więc. Poszukuje pracy na busach kat B z lubelskiego (najlepiej Biała podl. Radzyń podl. Parczew ) nie mam niestety doświadczenia ale chciałbym jakoś zacząć żeby sie dorobić na prawo jazdy C+E kwalifikacje itp. Może się ktoś orientuje ??? Z góry dzięki ;)