Niemcy do mnie wożą krowy/jałówki z aukcji. Raz do roku se auto jedne kupie, bo taniej jest mi kupi gotowe pierwiastki bądź jałówki jak chodowa swoje. Oni mają takie zajebiste auta.
W październiku był takim Mercedesem 1960 z naczepą Finkl. Wszystko oczywiście nowiuśkie tego roczne. Merc był srebrny, po delikatnym tuningu a naczepa czarna. Był z okolic Oldenburga.
W 2011 byli Manem TGX 18.540 i też Finkl naczepa. Byli z firmy Andreas Klayman czy coś takiego. Gdzieś koło Szczecina.
W 2010 byli Polacy. Naczepa Pezzaioli, stara jak świat, pogięta jakaś i w ogóle. Daf też zabytkowy jakiś, taki złoty był. Coś mu w skrzyni rzęrzoliło. Był z firmy z Siedlec.
W 2009 też byli Polacy. No ci mieli taką Scanię nowszą i naczepę też niczego sobie.
W 2008 był Niemiec. To był mój pierwszy zakup z Niemiec, były to Simentale. Naczepę miał ładną, tylko auto słabe, jakieś Iveco.
W Polsce najlepsze auta ma Chełminiak i to on jest jest najbliżej niemieckich kierowców. Wiem bo handlowałem z nim swego czasu.
Ot to moje spostrzeżenia na temat przewoźników zwierząt. Jak macie fotki tych autek, które pokrótce opisałem to chętnie bym je obejrzał. Zwierzęta zawsze kupowałem z firmy Zamiara&Bąkowski. Super interesy się z nimi robi.
Witam świeże zdjęcia z wczoraj bardzo ciekawy zestawik szczelna zabudowa miedzy osiami agregat w lecie klima w zimie grzeje Temperatura ustawiona na 12 C przy cielaku.
Anipole
Zbąszynek:
Jens Klingenberg
Zbąszynek:
Agro Spedition ApS, Kent Ottesen
Ukraina:
Agro Spedition ApS
Chlastawa:
Grab:
ROCK DE
Rosja:
Ex RMJ Trans
Chocz;
Samochód: Renault Premium / Range T
Martin pytanie głównie do Ciebie, ale też innych kolegów.
Firma z Poznania lub okolic (blachy PO na ciągniku i naczepie), nowiutka Rka Vka, czerwona, z naczepą aluminiowo czerwoną - na wypasie. Spotkana w Danii.
Była noc i lało, więc niezbyt miałem jak się zza kierownicy przyjrzeć czy coś tam ma opisane.
Ktoś wiec co to może być za firma w WLKP?
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 18 gości