Cytuj:
igoR - czytałem trochę Twoich postów dotyczących zagadnień z 561/06 i muszę przyznać że tylko w nielicznych nie mijasz się z prawdą
nie rozśmieszaj mnie, wiem dobrze o czym piszę, i wiem że po 13h jest 11h odpoczynku, ale myślisz że ktoś się będzie czepiał kilku minut? czy na codzień jeździsz tak jak na egzaminie na prawo jazdy?
biorę pełną odpowiedzialność za to co pisze, i nie pisze tego co mi się wydaje, co usłyszałem na parkingu, a co wiem- co jest poparte doświadczeniem, i co więcej nigdy podczas kontroli nie miałem problemów z czasem pracy
jedyne za co się w D doczepiła BAG to że zapomniałem przy rozpoczęciu dnia wpisać kraj rozpoczęcia.
Mało kto tu się udziela w tym temacie, a Ty wyskakujesz, ze mijam sie z prawdą? kiedy?
a co powiesz że przy zjeździe do domu można przeciągnąć czas jazdy do 11h jazdy, lub pracay do 16h?
wycinać art z ustawy każdy potrafi, ale większość nie miała z tym styczności, np podczas kontroli i pisze takie brednie że po 13h5 minutach pracy masz odpoczynek zaliczony jako 9h.