Cytuj:
Grześ jak Ty oceniasz przestrzen w kabinie w odniesieniu do poprzedniego modelu?bo na forum są różne informacje.
Napisze krótko:)nie jestem niski grubo powyżej 180 cm wzrostu i nigdy mi w Volvie nie brakowało miejsca za kierownicą(w MAN-ie nigdy nie mogłem sobie znaleźć miejsca, o Reno nawet nie wspomnę, nieźle siedziało mi się w DAF-ie)Jeśli chodzi o kabinę, owszem zawsze no prawie zawsze sam jeźdżę, wszystkie pakunki trzymam na górnym łóżku, ale w porównaniu do poprzedniego modelu jest i tak zdecydowanie więcej miejsca, wnętrze bardziej przestronne, poza tym znakomita ergonomia jak na Volvo przystało, nie wiem jak w innych wersjach ale w tych, których ja miałem okazje przebywać miała super materiały(wspomniana 750-tka) i wykończona na wysokim poziomie...poza tym leżanka mi przypadła do gustu, składana.To moje odczucie nie popadam w huraoptymizm bo zawsze można coś poprawić ale jak na mój pierwszy kontakt z nowym modelem jestem bardzo pozytywnie zaskoczony mimo, że byłem neutralny do momentu kontaktu z tym autem a do mojego ''małego testu'' podszedłem bardzo sceptycznie!Kurcze teraz mi się przypomniało,że zapomniałem o ogrzewanie postojowe zapytać a to w Volvie jak do tej pory było do kitu!
Każdy ma prawo sądzić inaczej to jest moja opinia ale również moi koledzy byli bardzo pozytywnie zaskoczeni(nawet ci, którzy twierdzili, że ze swojego MAŃ-ka się nigdy nie przesiądą!Goście po 40 kilka lat taka opinię wydali...) Wielu zmieni zdanie, zobaczycie, ja widziałem auto w serwisie jak i na drodze z naczepą, mam też i do tego odniesienie!Na drodze w czarnym kolorze widziałem wspomnianą 750-kę(oglądałem w środku)jak i model 460 w białym kolorze i na prawdę wyróżniają się w tłumie...