Cytuj:
JoHn skoro macie nowe Fh na testach powiedz coś więcej o tym aucie. Jakie macie wrażenia, jak się jeździ jak jest wyposażone. Poza tym, że ma silnik 460ps nie wiemy niczego a chętnie posłuchamy opinii osoby mogącej prowadzić to auto w warunkach drogowych.
Jazda to bajka, prowadzi się jak osobówka, myślę, że ciut lepiej niż poprzednika. Co do kabiny, jak dla mnie miejsca więcej nie ma, tunel o wiele niższy, ale za to o wiele więcej półek, zakamarków oraz świetne lodówki. Wyposażenie dosyć bogate, kamera, Dynafleet, Navi ale tego słynnego niezależnego zawieszenia nie ma. Ciężko coś powiedzieć, dopiero wyjechał w trasę. Przyjedzie, będą zdjęcia i napisze coś więcej.
Cytuj:
^^^Do kolegi powyżej...Wcale się nie oburzyłem,do pana jeszcze mi daleko, młodziutki też już nie jestem po 2 widziałem nowe FH w topowej wersji jak i miałem okazję przejechać się ''500-tką'', to tyle na moją skromną ocenę nowego FH narazie
Cytuj:
Odnośnie spalania mógłbym się założyć, bo patrząc na bieżąco szału nie ma, wielkich zmian w silniku też, tylko aerodynamika
Wielkich zmian nie ma?
Czyżby ''tylko'' aeordynamika?10% to już jest dużo,dalej sobie poczytaj, ciekawy artykuł...
http://fh.volvotrucks.com/pl-pl/#section3/0
Ja już się mogę z Tobą założyć...
Na zakończenie(przepraszam za mały OT) przytoczę jeszcze małą anegdotkę jaką mi opowiedział Pan od bezpiecznej i ekonomicznej jazdy z Krakowa...''Najgorzej jest ze starymi kierowcami, wygami drogowymi, owszem sam mogę się od nich wiele nauczyć ale na pewno nie oszczędnej jazdy!Jeśli im próbuję przekazać, że coś powinni robić inaczej zawsze słyszę to samo-''panie dej pan spokój, jo już jeżdże 30 lot za kółkiem, na co mnie jaki kurs ekonomiczny jazdy jo wiem jak ekonomicznie cza jeżdzić''
Ja postępuję wg tego w życiu jak i za kółkiem-"Nigdy nie stawaj się aż takim ekspertem, by przestać się dalej uczyć. Postrzegaj życie jako ciągłą naukę...''Nie napisałem nic, jak mi sugerujesz, że pozjadałem rozumy...
Pozdrawiam
Nie wiem o co Ci chodzi, Ty nawet nie wiesz jakiego wysłałem kierowcę(ma 37 lat więc nie wyszłą Ci teoria) a z tym spalaniem z katalogu sam chyba zaprzeczyłeś swojemu doświadczeniu.