Strona 8 z 17 [ Posty: 328 ] Przejdź na stronę Poprzednia 16 7 8 9 1017 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 24 mar 2013, 17:37

Powinniśmy podziękować twórca programu za to że chociaż pokazali gabaryty z innej strony, bo jeszcze jak narazie oprócz ''Konwoju'' nikt nie pokazał tego z tak bliskiej strony. Przybliżył jak wygląda ta praca. Dla kogoś kto nie ma styczności z dużymi to będzie szał :) a dla nas którzy styczność mają niestety jest to lekko amatorskie dlatego że doszukamy się każdej dziury i błędu.

Post Wysłano: 24 mar 2013, 17:38
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: jaki popadnie jaki w rączki wpadnie

Yyy nagrał może ktoś 2 odcinek ? ;d

Post Wysłano: 24 mar 2013, 17:40
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 6498883
Samochód: VW LT z lawetą

Cytuj:
Yyy nagrał może ktoś 2 odcinek ? ;d
Masz albo niedługo będziesz miał na TVN Player. Ja tak oglądałem 1 odc.

Post Wysłano: 24 mar 2013, 18:01
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Masz albo niedługo będziesz miał na TVN Player. Ja tak oglądałem 1 odc.
3 dni...

Post Wysłano: 24 mar 2013, 18:56

Użytkownik

Użytkownik

Post Wysłano: 24 mar 2013, 21:05
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Powiem to samo co ostatnim razem, wywalić drewniaków i będzie ok. Fajnie pokazana praca gabarytów dla kogoś kto wcześniej nie miał z tym żadnej styczności.

Post Wysłano: 24 mar 2013, 21:13

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Podbijam pytanie o akcje z pierwszego odcinka, czy pilot powinien usunąć znaki z trasy nie zależnie od szerokości trasy czy to kierowca powinien się bardziej postarać przy mijaniu ?
A jak myślisz ? Jeżeli szerokość ładunku jest 5m a prześwit 7m wycinał byś znaki? Usuwanie Infrastruktury drogowej,to ostateczność.

Post Wysłano: 24 mar 2013, 21:52

Użytkownik

Użytkownik

Drugi odcinek trochę lepszy za sprawą normalnych chłopaków z wywrotek, którzy potrafią budować zdania bez k*rw jako przecinków.

Post Wysłano: 24 mar 2013, 21:56

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Drugi odcinek trochę lepszy za sprawą normalnych chłopaków z wywrotek, którzy potrafią budować zdania bez k*rw jako przecinków.
Dokładnie to samo miałem napisać, w pełni się zgadzam ... :)

Post Wysłano: 24 mar 2013, 22:11

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
A jak myślisz ? Jeżeli szerokość ładunku jest 5m a prześwit 7m wycinał byś znaki? Usuwanie Infrastruktury drogowej,to ostateczność.
Nie wiem jaki jest prześwit, jaka szerokość ładunku, dlatego stąd moje pytanie. Dziękuję bardzo za odpowiedz ;)

Post Wysłano: 24 mar 2013, 22:19

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Cytuj:
Nie wiem jaki jest prześwit, jaka szerokość ładunku, dlatego stąd moje pytanie. Dziękuję bardzo za odpowiedz ;)
Pilot mówił jak było szeroko.Jeżeli z prawej strony nic nie ma,to ładunek bez zwalniania wypuszczam nad rów.

Post Wysłano: 25 mar 2013, 4:31

Użytkownik

Użytkownik

GG: 2300025
Samochód: 106.530 SC

Cytuj:
Zmieniając temat słyszeliście, że nasz kolega Kornel będzie w odcinku o kontenerach? :D
Odbiło się bez większego echa, więc podbiję. :D
MAN, powiedz chociaż, w których odcinkach można Cię zobaczyć. :D

Moja recenzja 2 odcinka:
Fajnie ukazane gabaryty. Śmiem twierdzić, że lepiej, niż w 1 odcinku. Piloci też momentami zalatywali śląskim, ale nie tak perfidnie, jak drewniarze.
Wanny krótko, ale dobrze. Chyba najbardziej konkretni z do tej pory ukazanych. Krótko, szybko, konkretnie.
Drewniarze, niestety. Perfidna przygrywka do kamery i znowu bluzgi podchodzące pod zwykłe chamstwo, a nie wyrażenie emocji.

Post Wysłano: 25 mar 2013, 9:36
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: osobowy

Cytuj:
Cytuj:
Zmieniając temat słyszeliście, że nasz kolega Kornel będzie w odcinku o kontenerach? :D
Odbiło się bez większego echa, więc podbiję. :D
MAN, powiedz chociaż, w których odcinkach można Cię zobaczyć. :D

Moja recenzja 2 odcinka:
Fajnie ukazane gabaryty. Śmiem twierdzić, że lepiej, niż w 1 odcinku. Piloci też momentami zalatywali śląskim, ale nie tak perfidnie, jak drewniarze.
Wanny krótko, ale dobrze. Chyba najbardziej konkretni z do tej pory ukazanych. Krótko, szybko, konkretnie.
Drewniarze, niestety. Perfidna przygrywka do kamery i znowu bluzgi podchodzące pod zwykłe chamstwo, a nie wyrażenie emocji.
Dla mnie to największą tragedią było ich komentarze na CB na temat jazdy tego gościa z busa, chamstwo i prostactwo pęłną gębą..

Post Wysłano: 25 mar 2013, 10:36

Użytkownik

Użytkownik

Dokładnie, chłopaki z drewnem trochę przesadzają i cwaniakują pod kamerę np. tekst z pączkami :wink:

Post Wysłano: 25 mar 2013, 10:57

Oglądnąłem 2 odcinki (jeden po drugim) z pewnym sceptycyzmem. A brał się on z dwóch powodów. Po pierwsze "specyfika" rodzimych produkcji i podejścia reporterów (?) do tematyki transportu. A to podejście znamy z mediów. Po drugie, to same opinie na Forum.
Muszę przyznać, że w każdej z postaci tam występujących widzę coś z siebie. Trochę impulsywności, trochę "marudzenia", trochę złotej rączki. W zasadzie pokuszę się z oceną "neutralna z plusem".

Post Wysłano: 25 mar 2013, 11:30
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Żubr XF 105

Ciekawe jest, że po drugim odcinki, gdzie od drewniarzy jeszcze więcej wiązanek poleciało, pani Justyna zamilkła :)

Ostatnio zmieniony 25 mar 2013, 12:29 przez Kapsiu, łącznie zmieniany 1 raz.

Post Wysłano: 25 mar 2013, 12:20

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
.Jeżeli z prawej strony nic nie ma,to ładunek bez zwalniania wypuszczam nad rów.
Na taką odpowiedź czekałem, dzięki. Pozdrawiam.

Post Wysłano: 25 mar 2013, 14:01

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: LT,Vito

Z tego co wiem to ma być tylko 5 odcinków.. Ale 5 odcinków i koniec na amen czy tylko jakiś sezon ma 5 odcinków ? :roll:

Post Wysłano: 25 mar 2013, 14:16

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: Scania 124L

Konrad, zależy to od zysków jakie produkcja przyniesie stacji. Prosta kalkulacja, będą zyski, będą kręcić.

Post Wysłano: 25 mar 2013, 15:48

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: VO FH 440

Cytuj:
Cytuj:
Mylisz się alkomat wykrył 0,08 a potem 0,05 , gdyby było 0,16 to by nie bylo o czym rozmawiać - za stan poniżej 0,1 nic ci nie robią.
A czy ty wiesz że ten śmieszny alkomat pokazuje w miligramach a nie w promilach czyli 0,08 razy 2 czyli 0,16 promila, tak dla twojej wiedzy.
Jeśli nie masz pojęcia to się lepiej nie wypowiadaj. no chyba że masz tak słabą głowę i tobie wychodzi 0,16 promila po jednym piwie po paru godzinach :lol:
Jak byś nauczył się czytać i rozumować, to byś zauważył iż nie podałem żadnych jednostek... :roll: chodzi o wynik powyżej 0,1 na tym jak to określiłeś "śmiesznym alkomacie" są konsekwencje prawne poniżej 0,1 nie ma...

Co do samego programu po oglądnięciu odcina 2 strasznie podobna koncepcja do Ice roud truckers , ta akcja w lesie z tym cofaniem wymuszona żeby robić zamieszanie, widać jak sie chłopy śmiały pod nosem... :)

Nowy Sącz i okolice - Zapraszam :)
DPTacho.pl

Strona 8 z 17 [ Posty: 328 ] Przejdź na stronę Poprzednia 16 7 8 9 1017 Następna