Strona 9 z 17 [ Posty: 328 ] Przejdź na stronę Poprzednia 17 8 9 10 1117 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 25 mar 2013, 18:26
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Z góry przepraszam moda za OT

Kapsiu pani Justyna grasuje teraz na youtube. Widziałem pod którymś filmikiem jak się spierała.

Post Wysłano: 25 mar 2013, 18:37
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Żubr XF 105

Racja, racja mignęła mi w komentarzach pod pierwszym odcinkiem. Biedna kobieta, jak będzie tak dalej, to jeszcze przed 5 odcinkiem spotkają się... u adwokata :mrgreen:

Post Wysłano: 25 mar 2013, 23:11
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: słaby!

obejrzalem wlasnie oba odcinki, takie sobie to jest, z nudow mozna obejrzec. z tym przeklinaniem u drewniakow to przesadziliscie, nie bylo az tak zle.

Post Wysłano: 25 mar 2013, 23:28
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: F90 19.362

Od kiedy to przejscie graniczne w Olszynie jest zaraz za bramkami na Wrocławiu? :D ekipie nie chcialo sie jechac dalej bo juz nudno i nie ma co krecic?

Post Wysłano: 26 mar 2013, 12:19

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Przeczytalem caly temat i widze ze wiekszosci z uzytkownikow forum program produkcji ITI przypadl do gustu. Troche to smutne bo poziom dialogow, wypowiedzi bohaterow i ogolna troche bagatelizujaca forma tego "programu" przedstawia kierowcow w delikatnie mowiac złym swietle. Zwykly smiertelnik ktory siadzie w niedziele przed tv wlaczy tvn turbo i zobaczy ten program utwierdzi sie tylko w przekonaniu ze kierowcy tirow to zwykle hamy bez jakiegokolwiek wyksztalcenia ktorzy zdania nie potrafia wypowiedziec bez jakis przeklenstw. I jak ma sie zmienic podejscie spoleczenstwa do kierowcow nie mowie juz o jakism poszanowaniu i respektowaniu tego zawodu. Na youtubie sa duzo bardziej ambitne produkcje niektorych kierowcow, pokazujace w sposob obiektywny niuanse tego zawodu i nie sa co drugie slowo wygluszane. Ale to tylko moje zdanie bo jak czytam te opinie to odnosze wrazenie, ze niektorym sie to podoba... Skandal:D pozdrawiam!!

Post Wysłano: 26 mar 2013, 13:26

Użytkownik

Użytkownik

Co do drewniarzy.. ten starszy jeszcze spoko, ale ten młodszy to jakiś typowy cwaniak i mądrala która pozjadała wszystkie rozumy i robi wszystko najlepiej. Z dala od takich, dniówki bym z nim nie przerobił (a już na pewno bez bójki).

Post Wysłano: 26 mar 2013, 15:23

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: co się trafi

moim zdaniem przeginają z tym pokazywanie jak to się wyprzedza na podwójnych ciągłych i tak dalej...

Post Wysłano: 28 mar 2013, 10:07
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 4819725
Samochód: MAN

Co to za patelniaże lekko koła się zakręciły i wielka tragedia w świętokrzyskim jak siądzie na moscie nic sobie z tego nie robią a z taką oponę ewentualnie na naczepę i rura, a czas pracy hehe co to jest :mrgreen:

Post Wysłano: 28 mar 2013, 20:39

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Przeczytalem caly temat i widze ze wiekszosci z uzytkownikow forum program produkcji ITI przypadl do gustu. Troche to smutne bo poziom dialogow, wypowiedzi bohaterow i ogolna troche bagatelizujaca forma tego "programu" przedstawia kierowcow w delikatnie mowiac złym swietle. Zwykly smiertelnik ktory siadzie w niedziele przed tv wlaczy tvn turbo i zobaczy ten program utwierdzi sie tylko w przekonaniu ze kierowcy tirow to zwykle hamy bez jakiegokolwiek wyksztalcenia ktorzy zdania nie potrafia wypowiedziec bez jakis przeklenstw. I jak ma sie zmienic podejscie spoleczenstwa do kierowcow nie mowie juz o jakism poszanowaniu i respektowaniu tego zawodu. Na youtubie sa duzo bardziej ambitne produkcje niektorych kierowcow, pokazujace w sposob obiektywny niuanse tego zawodu i nie sa co drugie slowo wygluszane. Ale to tylko moje zdanie bo jak czytam te opinie to odnosze wrazenie, ze niektorym sie to podoba... Skandal:D pozdrawiam!!
Polecam kino Szwedzkie,zdecydowanie bardziej ambitne.Filmy na TVN Turbo,nie są produkowane dla znawców transportu.Oglądałeś program Ice Truckers ? Nie wytrzymałem ani jednego odcinka.Milczenie Owiec,czy "Piła",to przy nich pipa.Wszystko naginane pod publikę.Gdyby chcieli filmy łagodne,puszczali by Hioba.

Post Wysłano: 30 mar 2013, 12:17

Jest zapowiedź kolejnego odcinka.
Cytuj:
Viola jest rodzynkiem wśród kierowców jeżdżących na tzw. ADR-ch (ładunki niebezpieczne). Wiezie nitroglicerynę na 260 kilometrowej trasie. Kobieta wśród kierowców budzi zainteresowanie i podziw. Musi sobie radzić z ciężkimi pracami przy swojej ciężarówce i walczyć z przeciwnościami losu. Tu nie ma taryfy ulgowej. Podczas jazdy z materiałami wybuchowymi, każdy drobiazg może skończyć się wypadkiem. Po całym dniu czekania na ładunek w Rafinerii, Viola znowu nie zdąży na czas do domu. Noc na pustym parkingu z dala od ukochanej córki jest dla niej bardzo trudna. Łysy i Młody po załadowaniu samochodów złomem, robią kolejną rundę między fabryką a składem. Pojawiają się jednak problemy z odbiorem towaru.

Post Wysłano: 30 mar 2013, 16:29
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

http://tvnplayer.pl/programy-online/kon ... 18886.html
Tutaj można obejżeć, tylko reklamy ;/

http://s2.cargotycoon.pl/index.php?acti ... k&id=15206

Post Wysłano: 31 mar 2013, 16:11
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 1

Właśnie obejrzałem 3 odcinek i powiem tylko że ten gościu z Lki jakieś nieporozumienie :lol:
Omlety w porządku blondi też :wink:

Post Wysłano: 31 mar 2013, 17:45

Użytkownik

Użytkownik

czy na you tube jest odcinek 3 ?

Post Wysłano: 31 mar 2013, 18:08

Cytuj:
czy na you tube jest odcinek 3 ?

Zapewne zaraz ktoś zapoda na YT. Również obejrzę bo dziś niestety czasu nie miałem...

Post Wysłano: 31 mar 2013, 21:24

Użytkownik

Użytkownik

Niema niestety 3 odcinka jeszcze nigdzie, a nie mogłem dzis zobaczyć.

Post Wysłano: 31 mar 2013, 22:28
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: R420

Ja obejrzałem dziś pierwszy raz ten program i jak na masową produkcję mogło być gorzej i bardziej tendencyjnie. Wątek nauki jazdy trochę irytujący. Jednak być może dla niektórych interesujący.

Może powinni spróbować zrobić serial-dokument o kierowcach jeżdżących w międzynarodówce. Tylko czy to byłoby wystarczająco ciekawe? Ciężko powiedzieć. No i wymaga to dużych nakładów - obecność ekipy telewizyjnej. Bo filmiki kręcone z kabiny, albo z ręki, super porywające nie są:)

Post Wysłano: 01 kwie 2013, 1:26
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Jelcz

Cytuj:
Może powinni spróbować zrobić serial-dokument o kierowcach jeżdżących w międzynarodówce. Tylko czy to byłoby wystarczająco ciekawe?
Gdyby nagrywali akcje na weekendach to może i byłby ciekawy :P Według mnie program porażka, ta stłuczka Omletów reżyserowana wg mojej skromnej opinii.

Poepen in de broek?

Post Wysłano: 01 kwie 2013, 8:25
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
Może powinni spróbować zrobić serial-dokument o kierowcach jeżdżących w międzynarodówce. Tylko czy to byłoby wystarczająco ciekawe?
Gdyby nagrywali akcje na weekendach to może i byłby ciekawy :P .
To by były takie pamiętniki z wakacji. :lol:

"To są HPI'ki co się trzęsą wszystkie plastiki"

R730-------------\8/

Post Wysłano: 01 kwie 2013, 13:59

Blondi powaliła mnie swoim tekstem:
Cytuj:
[...]muszę wyprzedzać myśli innych i też swoje myślenie[...]
Ciekawa teoria. No i ta dramaturgia z osą w kabinie...

Post Wysłano: 01 kwie 2013, 14:22

Użytkownik

Użytkownik

GG: 527470
Samochód: Opel corsa B

Po 3 tysiaki pewnie dostali na firmę. Bo tyle TVN płaci.
Pytanie ile dała firma dla TVN.
Czekam na 3-ci odcinek na YT.

Strona 9 z 17 [ Posty: 328 ] Przejdź na stronę Poprzednia 17 8 9 10 1117 Następna