Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 15 kwie 2013, 9:52
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1

To nie mowcir starym o kartach IDS bo punktow nie zbierzecie :P a zbieranie punktow na BP polecam bo paybacki sa nie tylko na BP ale tez np w Multikinir i mozna je wymieniac na bilety oraz zestawy barowe :) czyli mozna zabrac do kina dziewczyne i moze byc zestae 3xK :D kino, kolacja, kopulacja
Pozdrawiam obecny pracownik Multikina w Gdyni :D

Post Wysłano: 15 kwie 2013, 12:21

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: man tgl 12.240

Pozdrawiam obecny pracownik Multikina w Gdyni :D[/quote]
pozdrawiam pracownica stacji przyszly kierowca :lol: a tak na serio im wiecej bajerów tym gorzej dla pracownikow. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia ja rozumiem kierowcow ze chca miec super fajnie jak w domu ale nie zawsze stacje spelniaja oczekiwania a to nie wina pracownikow chociaz jada nas za to rowno i zdziwko ze obsluga nie mila. To taka luzna uwaga

https://zapodaj.net/87245133f1509.jpg.html
https://zapodaj.net/4673c6e710981.jpg.html
https://zapodaj.net/d269733c2e5bf.jpg.html

Post Wysłano: 15 kwie 2013, 13:30

Użytkownik

Użytkownik

Nie wiem jak Wy, ale ja zawsze dbam o interes swojego szefa. Gdy tankuję auto, zdecydowanie mówię NIE jeśli pracownik stacji pyta czy zbieram punkty. Szefo ich nie zbiera, ale przecież nie wypada go tak perfidnie okradać nabijając swoją kartę... Ponadto za każdym razem wybieram najtańszą stację, jeżdżę ekonomicznie i nigdy się nie sprzeciwiam. Zawsze na koniec miesiąca szef klepie mnie po ramieniu mówiąc "Dobra robota!" - wtedy wiem, że warto się starać. :)

Post Wysłano: 16 kwie 2013, 19:31

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

No i co, można?

Można...
:]

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 26 kwie 2013, 21:43
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: VOLVO

Zapomniał dodać, że po tym poklepaniu tydzień się nie kąpie. :lol:

Post Wysłano: 01 maja 2013, 0:35
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 997
Samochód: 1948

Kąpie.

Czyli wychodzi na to, że jeżeli mam kartę rotuex-a to najlepiej tankować gdzieś indziej żeby nie brać punktów za które płaci szef... Może jeszcze tankujmy za swoje :)

Post Wysłano: 03 maja 2013, 11:31
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0
Samochód: midlum

Tak gdzie indziej, możesz na statoilu ale tam też są punkty więc lepiej na tankowanie wyskoczy za miedzę masz OMV Agip i Aral bo jeszcze te stacje uznają routexa.I też mają punkty, więc jest durny problem, ja tankuję tam gdzie mi pozwala karta a nie gotówką na Orlenie bo jest taniej o grosz.

Post Wysłano: 03 maja 2013, 17:30

Fajna dyskusja się wywiązała. Mam wrażenie, że niektórzy weszli by szefowi w d*pe bez wazliny, żeby tylko mu było dobrze na codzień, podczas gdy on ich ma w tej d*pie równierz w dzień wypłaty. :lol:
Dobrze, że ja mam normalnie, tankuje tylko na Lotosach, płacę kartą i do niedawna miałem kartę na pkt bo teraz już płacąc lotos biznes nie można brać pkt. Wszyscy kierowcy mieli i busiarze i tirowcy i szefowa mówiła, że pkt są nasze i robimy z nimi co chcemy. Mieliśmy listę wyznaczonych stacji w Polsce i za granicą gdzie możemy tankować i nigdy z tym nie było problemu, jak również z oszczędnościami ale o tym swoje już pisałem. Ja mam szefostwo które w jakimś stopniu rozumie, że jeśli oni mają dobrze to kierowca też powinien mieć bo efektywność pracy kierowcy przekłada się na to jak ma się szefostwo.
Tym którzy muszą robić dobrze swoim szefom bardzo współczuję......