Ja to bym chciał odcinek jak "Pastor" jedzie na tą wymarzoną hiszpanie potem Włochy i tak po 2-3 tygodniach wraca do domu na pauze 45h i dalej dawaj w droge wszystko wyglada pieknie ladnie ale potem zycie to zweryfikuje i zostanie sama robota
Najpierw to ten egzaminator mógł go trochę utemperować i kazać zgłosić się za 3 tygodnie ale do WORDu na ponowny egzamin. Może osiadłby trochę na laurach.
Moim ostaniem ostatnie 3 odcinki na tym samym dobrym poziomie.
W ostatnim odcinku zdziwiło mnie trochę, bo o tym nie wiedziałem, że podłączanie naczepy do ciągnika jest na czas, co trochę mnie przeraziło.
Nigdy tego nie robiłem, ale z obserwacji to chyba łatwiej podpiąć ciągnik z siodłem plus naczepa niż tak jak w tym programie ciężarówkę plus tandem?
Dziwne bo chyba łuku nie zrobił ale nie było pokazane;] zeby tak poszedł bez kamery to ciekawe jak by zdał... ;/ Ale praca Hiszpania Portugalia chyba palcem po mapie ;d;p
Co wy jesteście tacy delikatni na to przeklinanie ?...
tak jestem bardzo delikatny jeżeli chodzi o to przeklinanie zwłaszcza w wykonaniu mojego dzieciaka.
teraz pytanie skąd on tego się nauczył i dlaczego od chyba 7 lat mam CB w osobówce w bagażniku, a w kamperze chyba przez ostatnie 3 lata nie włączałem?
GG: 117176
Cytuj:
Najpierw to ten egzaminator mógł go trochę utemperować i kazać zgłosić się za 3 tygodnie ale do WORDu na ponowny egzamin. Może osiadłby trochę na laurach.
Najpierw to ten egzaminator powinien z roboty wyleciec - totalnie nieprofesjonalne komentarze.
Podobnie u mnie, w pewnym momencie poszła ostra wymiana zdań ale zamknąłem paszcze i jechałem żeby się nie wyprowadzić z równowagi, Teraz wiem, że robią to umyślnie byś się zdenerwował, zagapił itp.
_________________ Studiuję i przedłużam swoje dzieciństwo, okres beztroski i zabawy...
A 6.07.2012 B 27.04.2010 B+E 20.09.2011 C 14.07.2011 C+E 20.09.2011
Egzamin jak dla mnie był "ciekawy".
Sytuacja w której młody pyta się o możliwość przejazdu, gdy ktoś go puszcza według mnie była nieco patologiczna.
Przypuszczam, że gdyby pojechał bez pytania to by go oblał. Pamiętam z czasów moich jazd, zawsze mi wpajano, że w tego typu sytuacjach pytać się egzaminatora, czy możemy "skorzystać".
Komuś mogły się pomerdać palce i mrygnął długimi, albo przeganiał muchę , a nam "zdawało się", że chce nas przepuścić.
Już kiedyś to oglądałem, ten wysoki gościu ze Scanii jest bardzooo przygnębiający. Jego tatuaż idealnie do niego pasuje.
Natomiast drugi ze 3-ośki pobił system mając majtki limitowane czcionką szwedzkiej marki.
I jak ktoś może to niech mi przetłumaczy, dlaczego ten z długimi włosami zabrał nowe Volvo i tak sobie jeździł bez żadnego celu?
GG: 527470
Samochód: Opel corsa B
Tez mnie to ciekawi ale z tym ze powozi koniem to mnie rozbawiło i na ranczo przyjechał gruszką a jak powozem zawracali to o mało w gruszkę nie przywalili.
_________________ Wielkopolska, Mam B,C,C/E,KW,KK,ADR.
Dzisiaj mijałem się z Pipkiem - ten z Rinnena co słuchał disco polo i śmigał w koszuli. Leciał na Koszalin
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 17 gości