Autor
Wiadomość
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 11
Samochód: Opel

Od trzech tyg pracuje w transporcie :U Pracę dostałem dzięki swojemu uporowi...Wszystko zaczęło od ogłoszenia. Pracodawca prosił o wysłanie CV, ale ja byłem nadgorliwy, wsiadłem w auto i pojechałem do firmy (jakieś 50km w jedną stronę). Po miłej rozmowie zostałem umówiony na dzień próby tak jak 10 innych chłopa..Mieliśmy wsiąść ze starymi kierowcami i każdy miał mieć wystawioną "recenzję". Nie wiem czym zabłysłem, wyróżniłem się i czym odstawałem na tle innych chłopaków, ale udało się! Dostałem normalną umową, w miarę dobre pieniążki na początek, dostawczaka z windą na stan (iveco z 600tysiami na szafie :lol: ) na którego nie mogę narzekać i codziennie jestem w domu. Najlepsze jest to, że auto parkuje pod domkiem i mogę nim dojeżdżać na załadunki :wink: Ostatnio ktoś z firmy złożył wypowiedzenie i prawdopodobnie od przyszłego miesiąca wskakuję na ciężarówkę. Póki co jest pozytywnie i nie mam na co narzekać :]

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

W koncu wiosna:) ale z pracą na podkarpaciu jak zwykle:) codziennie przeglądam oferty i naprawde jest bardzo ciężko. Mimo ze posiadam troche doświadczenia na solówkach a mam C+E nic nie moge ogarnąć. Orientuje sie ktoś moze gdzie można pytać o prace na trasie Rzeszów-Jarosław-Przemyśl? Od siebie moge dodać ,że można pytać o prace u przewoźników w zakładach mięsnych Sokołów Jarosław. Ale jak tam jest to swoją drogą. Ja z checia bym skoczył na wanne po kraju, ponieważ bardzo miło wspominam prace na czteroośkach. Ale nie mam zamiaru wybrzydzać. Wystarczy żeby nie była to jazda ekstremalna:) pozdro