Witam, mam problem z MANem F2000 27.403 rocznik 98, otóż podczas zmiany wyższych biegów np. z 7 na 8, samochód sam dodaje sobie gazu obroty idą od razu na maxa, wtedy trzeba strać się podważać pedał gazu do góry i problem ustaje, co to może być? Może jakiś czujnik albo coś? Proszę o pomoc gdyż dopiero nie dawno zacząłem przygodę z zachodnimi ciężarówkami, po przesiadce z kamaza
Pozdrawiam.
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Samochód: MAN f2000
ten rocznik raczej z edc ja mam rok starszy i jest z edc pod maską sterczy koniec pedału gazu ze ściany grodziowej, jak niema podpiętej linki to jast na kablu.chyba wszystkie f2000 tak mają.kumpla f90 94r miał wtym miejscu linke i pedał taki sam był
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 6 gości