Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 28 gru 2012, 20:28

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: Peugeot Boxer L3H3/ Audi a4

no niestety jak to w życiu.. a zaciekawila mnie ta firma bo sam jestem studentem zaocznym a kilka postów wyżej widziałem że ktoś studiuje i pracuje w tej firmie i nie narzeka ze musi przez prace zawalić studia, a znalezienie takiej firmy nie jest łatwe :)
ciekawi mnie jeszcze kwestia tacha w tej firmie, czy przestrzegane w transporcie krajowy?

Post Wysłano: 02 sty 2013, 17:13

Użytkownik

Użytkownik

Żeby dobrze zarobić w tej firmie trzeba na noc schować kartę głęboko...w dzień jazda na karcie w nocy bez...jak w pn o 14-tej zjedziesz do domu to o 18-20 masz kolejny kurs także ciężko jest wykręcić jakąkolwiek pauze. Dyspozytorzy chcą żebyś zapierdzielał jak najwięcej na wariackich papierach...jak inspekcja złapie pokryją ci koszty mandatów...gorzej jak się coś stanie to wtedy się wszystkiego wyprą...jak to miało miejsce kiedyś w wypadku w Siewierzu.

Post Wysłano: 03 maja 2013, 10:57
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 1

Te naczepy z napisem Tesco to są ich czy dyskontu ? Wymieniają teraz tabor oprócz tych Premiumek co w zeszłym roku nabyli ?

Post Wysłano: 04 maja 2013, 20:48
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Volvo FH 440

Naczepy są Tescowe. Ciekawe, czy te Premiumki są tak gołe jak Scanie. :lol: Jakoś w lutym u mnie w firmie ładował się SM do Tesco w Teresinie. Kierowca na robotę nie narzekał, mówił że ma raczej stałe trasy i wszystko zależy, na jaką robotę kto trafi. Ale auto masakra. Scania R380 w najniższej kabinie, z szybami na korbkę, bez klimy, bocznych owiewek, halogenów i pewnie jeszcze wielu innych rzeczy.

Post Wysłano: 05 maja 2013, 8:25
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 1

Pal sześć te owiewki i halogeny ale Ci co jeźdźą na tych Axorach mają fajnie :mrgreen: Auta to u nich do wykończenia chyba eksploatują bo niedawno szło spotkać jeszcze Actrosy Mp1.

Post Wysłano: 06 maja 2013, 14:59

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Naczepy są Tescowe. Ciekawe, czy te Premiumki są tak gołe jak Scanie. :lol: Jakoś w lutym u mnie w firmie ładował się SM do Tesco w Teresinie. Kierowca na robotę nie narzekał, mówił że ma raczej stałe trasy i wszystko zależy, na jaką robotę kto trafi. Ale auto masakra. Scania R380 w najniższej kabinie, z szybami na korbkę, bez klimy, bocznych owiewek, halogenów i pewnie jeszcze wielu innych rzeczy.
Szok, bo klimy nie ma i elektryki.
U mnie na firmie zrzucał się kiero starym jelonkiem, też bez klimy i halogenów. Nie narzekał na auto, cieszył się z godziwej pensji i z tego, że auto ubogie , ale wbrew stereotypom w pełni sprawne, o kasę nie musi się prosić a i na święta jakiś bonus wpadnie.

Post Wysłano: 14 maja 2013, 20:58

Użytkownik

Użytkownik

mamy juz takie czasy ze pewne podstawowe rzeczy powinny byc na wyposazeniu w standardzie a w tych scaniach jak by mogli to by zostawili tylko kierownice a zamiast fotela dali taboret....wiem bo akurat jezdzilem taka scania odkupiona z sm
powiem tak man f90 rok 1991 na wyposazeniu elekktrycznie otwierana prawa szyba a w scani z 2007 nawet tego nie bylo co jest uciazliwe w cieple dni....mozna oszczedzac ale nie dajmy sie zwarioować Panowie