Cytuj:
U mnie było to na slajdach w internecie: Przychodzisz do szkoły jazdy, logujesz się do systemu lekcji i przeglądasz slajdy. Przycisk "dalej" podświetla się dopiero po jakimś czasie, powiedzmy po minucie, więc nie ma możliwości przeskoczenia wszystkiego. Musisz czekać aż się podświetli, więc najlepiej po prostu czytać co tam jest napisane. Jak ukończysz jeden moduł to przechodzisz do następnego. U mnie było ich 12 i przerobienie jednego zajmowało orientacyjnie średnio jeden dzień. U nas było tak, że na kursie była dość spora ilość osób i ja, jako bezrobotny zrobiłem te slajdy w dwa tygodnie, ale była spora grupa osób pracujących, które miały w ciągu dnia zaledwie godzinę, by przyjść i trochę przerobić a szkoła była otwarta do 17, więc to się trochę ciągnęło. Tym gorzej, że nie można było tego robić w domu ze wzgledu na przepisy. Cały kurs trwał od 12 czerwca do 1 września, kiedy odbył się egzamin.
No właśnie myślę że w mojej szkole identycznie,pani powiedziała że dostane jakiś kod do systemu
i mogę przychodzic,kiedy mam wolny czas,i to ode mnie zależy jak szybko przerobie materiał
Ale ja pracuje więc mysle że 2,3 godz dziennie jak się spręże to wysupłam.