Szczerze, to nie sadzilem zeby zmiana polozenia znaczka na "klasyczne" robila roznice. Jednak na pierwszej fotce w poscie wyzej stwierdzam, ze logo powinno wrocic tam, gdzie bylo w poprzednikach.
Mnie logo podoba się i tu, i tu :
Jedna z tych maszyn widziana dziś na bazie TRANSSPEED'u- w szaro-czarnych barwach prezentuje się znakomicie
Levuss, podsumowując te piękne zdjęcia, dochodzę do wniosku, że w ciemnym niebieskim mu najlepiej
Przepiękna maszyna!
Dzisiaj w Bielsku jadąc rowerem, zobaczyłem nowe fh z Pawtransu. Stał na drodze wewnętrznej przed Bielmarem. Podjechałem i można powiedzieć,że doznałem szoku! Wyglądał idealnie, tak jak powinno Volvo wyglądać! No, ale niestety z wrażenia zapomniałem zrobić zdjęcia...
To nowe przednie zawieszenie jest we wszystkich tych nowych FH czy tylko opcjonalnie?
Niezależne zawieszenie przedniej osi jest jako opcja. Jeżdżąc na Driver's Fuel Challenge pytałem przedstawiciela Volvo o to i twierdził, że: "Polscy przewoźnicy nie są jeszcze co do tej nowości przekonani" i dlatego do testów było podstawione Volvo z tradycyjnym zawieszeniem.
Powiem tak z tą folią to niezłe rozwiązanie może tak szybko go korozja nie weźmie. W galileo kiedyś ogladałem taką firmę co okleja samochody w niemcowni
Nowe FH zasilają szeregi międzyrzeckich firm. Ma je już Europtir i my mamy kolejne nowe pojazdy. Tym razem są to podstawowe wersje z 460 konnym silnikiem, kabiną Globetrotter, biały kolor z szarym zderzakiem .
Ja sam osobiście widziałem nowe FH dwa razy na drodze. Auta te zdecydowanie lepiej wyglądają niż na fotkach i wg. mnie prezentują się znacznie lepiej jak starsze generacje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości