Cytuj:
już nie pamiętam jak podłączałem, ale spokojnie metodą prób i błędów podłaczysz.
warunek jeden musisz mieć powietrze w układzie inaczej nie sprawdzisz czy jest dobrze, wiem że to trochę kłopotliwe, ale do zrobienia.
najpierw ustal na którym jest stale powietrze potem podłączaj kolejne przewody i sprawdzaj przyciskiem co sie dzieje.
Robię tak jak piszesz mam nawet poznaczone przewody, aby się nie mieszały podłączam na powietrzu w układzie tylko problem leży w nowej gałce (gałka powinna raz dawać powietrze na jedna stronę raz na druga) Podczas prób było tak ze powietrze leciało z obydwu przyłączy na raz, po zmianie wejść było tak ze nie leciało wcale, wiec zgłupiałem całkiem( kilka podejść do tego zagadnienia miałem). Możliwości podłączenia przewodu zasilającego są tylko 3, z pozostałymi przewodami nie powinno być problemów bo czy tak czy tak powinny przerzucać polówki. Na początku sadziłem ze kupiłem tani zamiennik i to on jest przyczyna, teraz kupiłem oryginalna używkę i jest to samo. Może zaworki w gałce nie trzymają i powietrze idzie bokiem? Żebym gdzieś znalazł schemat jak to powinno być na 100% to można by było szukać przyczyny