jak w tytule zna ktoś we Wrocławiu bo chce isc na E i sie zastanawiam moze ktos coś polecić sprawdzonego ze ucza a nie piszą smsy podczas gdy mają uczyć i zeby zestaw był taki sam na w wordzie
ponieważ we Wrocławiu ze względu na zakazy tonażowe w mieście wchodzą w grę tylko ulice: Armii Krajowej Ślężna, Borowska i Brochów, cała zabawa to plac manewrowy, a szczególnie rozprzęganie i sprzęganie zespołu pojazdów.
w Kursancie i Wielgla jest taki sam zespół pojazdów jak na egzaminie, ale sprzęganie jest łatwiejsze.
w Akademii Dobrej Jazdy jest zespół gorszy, ale jak tam nauczysz się spinać, to na egzaminie nie powinieneś zepsuć.
na weigla juz nie jedna osoba mi polecała i sie powaznie zastanawiałem. Kursant odpada nie chce tam isc bo jazdy sie ma co 2 tygodnie a ja tak nie chce pozatym znajomy tam robił C i nie był zadowolony takze odpada na pewno Akademia D.J. to oni robią E/C ? nie wiedziałem
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 47 gości