Cytuj:
Ja bym się najpierw upewnił w PUPie, czy ta lojalka jest zgodna z prawem jeżeli za kurs płaci UE.
Jeśli takie coś robią to musi być zgodne z prawem - kto wie, może to będzie na zasadzie takiej, że EPO daje jakąś swoją kasę. Nic nie było wspomniane czy 100% z EU czy nie. Słyszałem o kursach z UE po których były obowiązkowe praktyki bezpłatne...
Cytuj:
Warto się zastanowić czy na pewno warto ?? Może lepiej pożyczyć kasę od dziadka, babci i nie być uzależniony przez dwa lata??
Też się nad tym zastanawiałem, tylko jest druga strona medalu... kto chce młodego zatrudniać? Dwa lata to zlecą raz dwa
Najważniejsze... słyszałem, że kaske na czas płacą. Będę musiał uruchomić kontakty i dopytać. To jest duża firma to wiadomo jak to w dużych firmach, pracownik jest numerem a nie kolegą szefa.
Cytuj:
większość takich kursów za lojalkę to lipy były...
Będzie coś więcej wiadomo to zobaczy się jakie warunki proponują
Cytuj:
P.S. A KW też robią czy tylko prawko, bo nic nie wspominałeś ??
O tym mi nic nie wspomniała, ale może być tak że oni płacą na KW i resztę rzeczy, to lojalka wydaje się być logiczna.
Cytuj:
Nie jestem ze śląskiego, ale czy te konkursy nie są 'wspólne' dla całego kraju ?
Czytałeś mój post? Właśnie zamieszkanie na terenie woj. śląskiego to jeden z trzech warunków
Będę na bieżąco informował