Cytuj:
Chodzi mi o to, czy jak wpiszę kraj rozpoczęcia i zakończenia w pierwszej części pracy i potem po odpoczynku zrobię to samo, to czy to nie będzie błąd?
Nie,nie będzie....
Cytuj:
Tylko że ja wiem, że będę jeszcze pracował, bo tak wygląda moja praca: kurs do określonej miejscowości, odpoczynek i kurs powrotny.
No to skoro wiesz że będziesz jeszcze pracował (na 100%) to nie rób zakończenia ani rozpoczęcia tylko pomiń to strzałką w lewo. I dopiero jak już będziesz robił odpoczynek dobowy zrób wpis o zakończeniu.
Cytuj:
a z drugiej strony jest to dwukrotne rozpoczęcie pracy w dobie nie rozdzielonej odpoczynkiem dobowym miedzy tymi okresami
także to tak na dwoje babka wróżyła ale zawsze mniejszym złem jest nie wpisać zakończenia (50zł ) niż dwukrotnie rozpoczynać prace (nie znam tej pozycji taryfikatora ale bedzie z 10 razy drożej na moje oko )
No i co z tego że dwa razy?
I skąd Ty wziąłeś te 50zł?
Cytuj:
to po co wyciągasz kart?
chyba nie można wyciągać?
chyba jak napisał kolega wyżej że myślałeś że juz pauza długa a tu wychodzi że jeszc ze w tej dobie wychodzi praca -ale właśnie z tego musisz sie tłumaczyć że podczas jednej doby wyciągałeś kartę?
Np. po to żeby ktoś mógł Twoim autem pojechać to jak zostawisz swoją kartę ?
I nic nie zabrania wyciągania karty nawet 10 razy dziennie z tacho.