Cytuj:
co do sierżantów.
"patent" na odłączenie prądu - super pomysł sierżanty faktycznie zostaną w tyn samym miejscu za to pojawi się piękna kreska z dołu do góry przez cały zakres tarczy.
Dlatego na ten czas wkłada się jakąś lewą zapasową tarczkę, aby nie zaznaczyła tego na "prawidłowych".
Cytuj:
wg mnie (nie jestem wyrocznią) to wpisanie kraju zakończenia jest zakończeniem pracy, a jego brak będzie potraktowany jak brak wpisanej miejscowości zakończenia na tarczce)
Też nie jestem ale, tak nie jest w tacho cyfrowym nie ma miejscowości, to jest coś jak włożenie wyciągniecie tarczki z tacho czyli rozp.zakończenie dziennego okresu prowadzenia, tak jak wcześniej pisałem. No wpisuje się rejony (coś jak województwa) w jakiejś Hiszpanii, tam gdzie ponoć cytrusy rosną na drzewach i w zimie jest ciepło... chyba że ktoś mi kit wciskał.
Cytuj:
to że ktoś przechodzi kontrole jest ludzkim podejściem inspektora (ja np bezboleśnie zostałem puszczony przez żandarmerie,pomimo dwóch przekroczonych dobowych czasów prowadzenia pojazdu w jednym tygodniu! co nie znaczy że przy innej kontroli ktoś nie zostanie ukarany za takie samo wykroczenie ? )
Nie, to nie jest ludzkie podejście inspektora... po prostu nie mogą sobie ukarać jak czegoś nie ma w taryfikatorze, bo tak se chcą albo wymyślą że to im się nie podoba więc coś tam wypiszą.Mówię o PL.
A to że ty nie dostałeś nic za przekroczenia, to jest tylko uznanie opisu przegięcia przez kontrolującego.
Cytuj:
to lepiej wyebać tarczkę, za brak jest o ile dobrze pamiętam 300zł
500zł
Cytuj:
Tyle gadania w wielu tematach, a tu dalej ktoś o cyklach pisze.
Wysłane z mojego GT-I9300
to znaczy co???