1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Zaszalałeś, ale dla mnie efekt bomba, śliczne te felgi. Ogółem Scania zrobiona gustownie, a tej ADR'ki nie da się przenieść, bo koliduje z lampkami? Mnie się podoba, powodzenia w dalszym modzeniu. Pozdrawiam
Samochód: Man TGA XXL 18.430,Peugot Boxer 2.2
szymon87m Nie mam pytań
Grzesiek_KBR
To że koliduje to za bardzo na wyrost jedynie chodzi o to że jest za blisko obrysu i poświata jest ukryta o co w 90 % chodzi na dolną atrapę by była przykręcona nikt by się nie czepiał .
_________________ Pilnie sprzedam zbiornik 250l aluminiowy seryjny od mana .
Zainteresowanych proszę o kontakt pw w celu dogadania się.
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
szymon87m
To że koliduje to za bardzo na wyrost jedynie chodzi o to że jest za blisko obrysu i poświata jest ukryta o co w 90 % chodzi na dolną atrapę by była przykręcona nikt by się nie czepiał .
No tak a jeszcze jak by ja pomalować aby "zlewała" się z siatką atrapy, było by miodzio, a co do felg to mistrzostwo z tym napisem.
Pytanie logo na deklu półosi to naklejka?
_________________ Wysłano z budki telefonicznej...
Oooooo Paaaanie! Takich pięknych felg to ja jeszcze chyba nie widziałem
Napis S-U-P-E-R miażdży jądra
Sugerowałbym, żeby przełamać nieco tą biel na przodzie samochodu, może faktycznie tą siateczkę grill'a na niebiesko wymalować? Myślę, że świetnie komponowałoby się to z całością
Moim skromnym zdaniem jest to najpiękniejsze żelastwo w całym garażu
Trzymam kciuki za dalsze modyfikacje
Gdybyś latał przez Podkarpacie, to zapraszam na polerowanie felg
Mógłbyś ją nawet na weekend na moim podwórku zostawić, co by zawstydzić sąsiadów haha
Grzesiek_KBR jeśli chodzi o logo, to jest to tak jakby elastyczny emblemat,
pokryty kałczukiem , i jest naklejany.
Bociekk nie zapuszczam sie w tamte rejony , ale dzięki
I trzymam Cię za słowo , jesli kiedyś zjawie sie w Twoich rejonach,
to troche zniszcze Ci trawnik na podwórku
A pro po tabliczki ADR , to będzie na pewno usunięta , tylko chcę to połączyc
od razu z lakierowaniem , gdyż zostanie ślad po zciągnięciu.
STRALIS 500 na śruby ze stali nierdzewnej,
żeby wrazie potrzebu można było bezproblemowo
odkręcić
Rozumiem, zapytałem bo na zdjęciu nie mogłem dojrzeć. A felgami dołożyłeś do pieca równo, dużo zapału masz, aby tuningować tak auto. Pozdrawiam i bezawaryjnej jazdy.
Tak jak już wcześniej pisałem Scania jest świetna a z tymi felgami to już w ogóle bajka Natomiast interesuje mnie jak wygląda sprawa z przeglądami, bo z tego co mi wiadomo to nie można mieć z przodu pomarańczowych lampek i żółtych do jazdy dziennej tak samo ? (chyba, że zmieniło się coś w przepisach)
Sam chciałem sobie okleić lampy do jazdy dziennej w osobówce ale usłyszałem kiedyś taką opinie, że nie wolno na żółtych jeździć i zrezygnowałem.. Jak ktoś wie to niech napisze jak sprawa wygląda
Na 99% maszyna widziana wczoraj około 14:15 w okolicach Tarnowa!
Na żywo świetnie się prezentuje, rozpoznawalna z daleka
Nie przyzwyczajony jestem, że mamy w osobówce CB, bo bym się odezwał
Zdarza Ci się jeździć w te strony, czy to tylko jednorazowy strzał?
Pozdrawiam bardzo serdecznie!
Zgadza sie, jechalem jak piszecie zarowno przez Tarnow
jak i S5-tka w str. Poznania. Auto jezdzi na ta chwile w relacjach
Polska-Scandynawia wiec zapuszczam sie teraz w głąb kraju , co wczesniej
nie mialo miejsca jezdzac na zachod. Jesli
chodzi o modyfikacje to ostatnio skupilem sie bardziej na naczepie,
ale to tylko kosmetyka.
Pzdr.
Scania przepiękna,gdzie pociągnąłeś kable od uszu? Nie ma problemów z policją co do pomarańczowych obrysów?
Co do kabli od uszu to w Scanii nie ma z tym najmniejszego problemu - to auto ma tyle miejsc do podłączania dodatkowego oświetlenia, że możesz swobodnie wybierać
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 20 gości