Cytuj:
Panowie człowiek przyzwyczajony do plastiku, a przyszło się przesiąść na tarczkę. Sytuacja jest następująca.
Wsiadam w auto 18:30. Rozpoczynam pracę na tarczkę, dojeżdżam do celu 22, zakańczam ją. Od razu wsiadam w auto na kartę, zaczynam pracę, wracam 05:30, zakańczam pracę na karcie.
Wsiadam w auto 18:30 tego samego dnia, rozpoczynam kartę, dojeżdżam 22 do celu, zakańczam prace. Przesiadam się na tarczkę, którą rozpoczynam, wracam 05:30. Ale tarczkę kończę o 18:30 po pauzie (tak będzie mi wygodniej bo resztę tygodnia jeżdżę na tarczę i zawsze zaczynam o 18:30...)
Mam nadzieję, że w miarę zrozumiale napisałem. Nie sądziłem, że przyjdzie mi wrócić do tego systemu, stąd banalnie pytania. Ogólnie czy system jest poprawny i czy robić wydruki albo rysować tarczkę?
nie chciało mi się liczyć, ale zasada jest jedna jedziesz na tarczki mieć ze sobą kartę i odwrotnie jak jedziesz na kartę to tarczki też masz mieć ze sobą - oba te dokumenty pokazują ciągłość wszelkiej twojej aktywności.(oczywiście masz mieć w ciągu 28 dni + dzień bieżący)