No kolego rafik4 z Suwałk postarałeś się te SCANIE są po prostu śliczne.Jednak SCANIA R góruje.Wogule szwedzka technologia jest była i będzie najlepsza.
_________________ scania R-serie "Stronger than ever"
Scania i Volvo to po prostu mistrzostwo swiata i okolic! Od malego wiedzalem ze cos co pochodzi ze Skandynawii jest po poprostu the best a co do cen Scanii i Volva moge powiedziec jedno---za komfort trzeba placic tak samo jest z osobówkami ze Szwecji!
Samochód z klasą i ma duże uznanie u transportowców, szwedzkie konstrukcje silników Scania i Volvo 380 koni, sprawiają wrażenie podczas jazdy jak by miały 420 koni.
SCANIE były ,są i będą najlepszymi truckami świata!!! A Scania R to dopiero cacko!!!!
A co do fotek zamieszczonych przez "rafik4" to elegancko sie prezentują!Szczególnie ta czarna!! (mój ulubiony kolor)
_________________ Waga Ciężka- to brzmi dumnie!!!
Żyj swoimi marzeniami:)
Scania R THE BEST...
WC- Wytwórnia Czekolady:)
PKP - polskie krakersy państwowe
W kategorii ciężarówek to są trzy tak samo dobre wozy, mianowicie Volvo, Scania oraz Daf. Firmy eksploatujące te marki wiedza, że to pojazdy z najwyższej półki. I każdy wie, że by ich nie zamienił na zamianą inną markę. A to teraz jest kwestia gustu, jaki pojazd będziecie eksploatować, i nie można stwierdzić, na 100% która jest rzeczywiście lepsza. A teraz poziom w wielkiej 7 znacznie się wyrównał.
Scania R to przedział mocy od 230-620 koni mechanicznych i jest konfigurowana pod każdy rodzaj transportu, Scania ma ciekawe rozwiązanie techniczne i dobierasz sobie wszystko jak chcesz. To naprawdę funkcjonalny model ciężarówki.
Samochód: Duży
Ja również widziałem dziś SCANIE z SEBO,ale to nie była R-ka tylko seria 4 i model to był dokładnie 164l 480 Topline...Ostatnimi czasy bardzo często widuje tą SCANIE i sądzę,ze to ktoś z pobliskich tu szoferaków zmienił miejsce zatrudnienia....Nie wiem czasami czy nie taki gość co mieszka około 4km ode mnie i wcześniej jezdził czerwonym FH z 2000r i ciągał kontenery...Wyjaśni się....Mam foto tej SCANII,ale robione telefonem,więc nie będę wrzucał....
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość