Cytuj:
tak byłoby super ale nie tylko jestem kierowcą w pracy robi się wszystko więc niema czasu na zabawę a i kartę można by było uszkodzić.takie są realia pracy na wywrotce panowie
Uszkodzić kartę? W jaki sposób? Wyjmując z tachografu? Wkładając do tachografu? Dokonując wpisu manualnego? Wybacz, ale śmieszy mnie takie tłumaczenie. Jeszcze nigdy nikogo minuta nie zbawiła. Czy to w tą, czy inną stronę.
Prosiłeś o pomoc. Wszyscy, jak komu dobremu, tłumaczyliśmy Ci co zrobić. Ale Ty i tak twierdzisz, że będziesz robił jak do tej pory. Więc po co prosić o poradę, skoro i tak się z niej nie skorzysta?
I nie mów, jakie są realia pracy na wywrotce. Nie Ty pierwszy, nie Ty ostatni jesteś na tym Forum, który pracuje na wywrotce. I jakoś nie widziałem, żeby któraś ze znanych mi tu osób narzekała na to czy tamto. Wręcz przeciwnie - podpowiada jeszcze innym, jak ułatwić sobie pracę.
A jeśli w razie kontroli ITD (czego Ci nie życzę) wyjdą Ci jakieś kwiatki, których mogłeś uniknąć, ale są wynikiem Twojego lenistwa, niedbalstwa, zaniechania - nie wylewaj później proszę tu krokodylich łez, bo wątpię, żeby ktoś Ci podał wtedy chusteczkę.